SUCCESS STORY: Berat badan turun 16kilo dalam masa 6 bulan.. haa..? Nak tahu TIPSNYA, jom baca..

Salam semua. Entry berkenaan slimming set disini. Ok harini nak share sukses story seorang pengguna set slimming Shaklee selama 6 bulan dan dapat turun 16 kilo! Wahh.. memang teruja dan bestt baca cerita beliau ni.. Tengok gambar after tu, giller kurus murus! Sape kata takleh kurus dengan produk Shaklee? Semuanya BOLEH! Sebab Shaklee diet secara sihat bukannya turun berat mendadak pastu dah macam orang anaroxia lak.. huhuhu.. ngeriiii... Jom kita baca testimoni beliau... (klik imej untuk pembesaran)

berat turun sehingga 16kg
Gambar sebelum dan selepas
alfalfa,lecithin,herblax,esp
Tips diet dari Cik Za
Sekilas fakta fungsi setiap vitamin untuk kurus secara sihat:
  • LECITHIN berfungsi sebagai pengemulsi lemak, iaitu ianya berfungsi MEMECAHKAN LEMAK.
  • OMEGA berfungsi MEMBAKAR LEMAK. 
  • HERBLAX dan ALFALFA untuk mengangkut LEMAK yang dibakar dan dipecahkan tadi keluar daripada badan. 
  • CINCH SHAKE untuk SPESIFIK INCH LOSS dan 
  • ESP untuk MODIFY DIET bila nak kurus muruss.. 
Gabungkan KESEMUA di atas jika anda mahu mendapatkan LEBIH NILAI..! Bukan setakat kurus je, KULIT pun jadi GEBU dan CANTIK! Tentang harga jangan risauu... Saya akan berikan anda harga bestt untuk semua customer saya =)
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen