Akibat Makan Set Kurus Shaklee, Berat badan Turun 33KG


Benarlah bak kata pepatah, kalau nak seribu daya, kalau tak nak seribu dalih. Kalau kita nak turunkan berat badan, pasti kita akan bersungguh2 melakukannya bukan hanya hangat2 tahi ayam. Dari 80kg, kini Puan Aina maintain 47kg. 

Yang pasti berat badan beliau turun bukan dalam sekelip mata, tapi mengambil masa selama 9 bulan. Sangat kagum dengan usaha dan semangat beliau. Kini beliau menten sihat, gojes dan ramping gitu... Jom kita ikuti testimoni beliau.

April 2012
------------
ok, time ni saye dh sarat mengandung, badan semakin mengembang sbb saye sgt2 kuat makan..hihi tgk tangan tu, kembang aje..smpai nk genggam tangan pun tak boleh, terlalu gemuk..overweight.. dari berat 50KG, jadi 80KG

August 2012
---------------
time ni hari raya tahun lepas, berat tak timbang plak brape KG, tapi yang pasti, pakai jubat tu, sangat ketat..leh nampak tummy lapis2..satu perkataan saja MALU..orang tegur, bertanya..tapi nak buat macam mana, saya bersalin secara cesarean..tak boleh bertungku, berbedung, mengurut pun takleh usik bahagian perut..time ni jeans saye pakai size 32..huhu

January 2013
---------------
start bulan September, saya bertekad dengan diri sendiri..i have to do something..bermula lah misi..sebelum2 ni, saya makan gak shaklee, amek esp, bcomp, vitamin c, set berpantang shaklee..tp start september, saya mula amek set slimming alhamdulillah dari size 32 inch, dah jadi 29 inch

February 2013
-----------------
jengjeng..ni latest me !! time g bercuti dekat gold coast sepang, dengan family husband time celebrate birthday 3 generation (tokabah,husband(anak), adam(cucu))..hihi..alhamdulillah guess what, now jeans dah size 27 !! yeay !! dah boleh pakai jeans zaman study dulu..terus laju2 bukak robok lame, cari seluar2 lame, basuh before gi bercuti alhamdulillah dari beli saje2 je makan, sampaila sekarang independent distributer shaklee ..sambil2 menjana pendapatan, dapat gak mencantikkan diri

set diet shaklee

set slimming shaklee

Bagaimana suplemen Shaklee dapat membantu?

ESP- memberi rasa kenyang yang lebih lama serta tenaga yang berpanjangan. Ianya juga membantu memekatkan susu ibu selain memberikan kulit wajah yang cantik, halus mulus dan bebas jerawat.

Alfalfa- mengangkut lemak yang dibakar dan yang dipecahkan tadi keluar dari badan melalui pembuangan air besar

Lecithin- Berfungsi memecahkan lemak di dalam badan.  Ini adalah kerana fungsi utamanya adalah sebagai 'pemecah/pencair lemak' ataupun 'fat emusifier'.

Herblax - Membersihkan usus secara lembut dan mengempiskan perut

Berminat untuk mencuba. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285 (sue). Setiap pembelian dari saya akan mendapat konsultasi percuma serta jadual pengambilan vitamin yang betul.

Sertai ahli Shaklee sekarang dan nikmati 15%-20% potongan harga bagi setiap produk Shaklee.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen