Kenangan Manis di Shaklee National Conference 2014


Alhamdulillah, saya telah diberi peluang untuk hadir ke majlis yang gilang gemilang ini walaupun hanya sehari sahaja saya berkesempatan untuk ke sana. Shaklee National Conference telah diadakan di Sunway Resort Hotel & Spa pada 7-8 Jun 2014. 

Majlis ini diadakan bagi meraikan kejayaan kesemua Shaklee Independent Distributor (SID) yang telah berpenat lelah selama setahun dalam mengembangkan bisnes Shaklee. Selain itu, ianya juga bagi melancarkan produk terbaru Shaklee iaitu Phytocol-St. Nak beli sila klik sini.

Jika dulu saya hadir ke National Conference hanya sebagai pemerhati, tapi kalini alhamdulillah berjaya naik pentas ambil award. Kisah NC tahun 2013 klik sini. Nak tahu award apa yang saya terima klik sini.

Syukur...banyak nikmat yg diperolehi bersama Shaklee..Walau rasa tak layak sesangat.

Sesuatu yang saya tak pernah jangka. Rasa bahagia sangat sebab saya ni biasa-biasa orangnya di sekolah dan universiti. Nak naik stage ambil trofi untuk pelajar terbaik subjek setakat sekolah menengah je, untuk best student keseluruhan memang tak pernah la. 

Tapi dengan Shaklee, saya rasa saya sangat dihargai... kita diraikan atas usaha kita sendiri. Bermakna siapa pun anda, SPM tak scorer pun, jika hati anda cekal dan kuat untuk berjaya...kejayaan pasti milik anda!!

Penat...letih..susah...akhirnya terbayar juga..

Ayuh anak cucu MUMTAZ ku!!
Tahun depan kita kuar ikut bintang pulak!!

Selain award apa lagi  yang Shaklee beri?
  • Penginapan eksklusif yang ditaja sepenuhnya 3 hari 2 malam di Sunway Lagoon Hotel and Spa
  • Goody bag cantik dengan pelbagai produk shaklee, booklet penuh ilmu, ada cinch tea, nutriferon.
  • Ada voucher rm50 utk belian produk Shaklee
  • Free exclusive lunch dan duit poket RM50 juga
  • Star Achiever Award diraikan dengan sangat istimewa
  • Dapat flower bouquet
  • Bbq dinner di Sunway Lagoon
  • Dapat Free gambar with frame
  • Glitter Nite Gala Dinner 
  • Dapat bergambar dengan Mr Roger Barnett
  • Satu hari keriangan di Sunway Lagoon.
  • Free entrance dan dapat duit poket rm50.
  • Dapat embroidery towel nama shaklee serta pouch bag cantik yang dalam tu ada coqhealth juga collagen
  • dan lain2 lagi
Macam2 dapat
so,amacam?? Bestkan...Sape yg nak bagi benda ni semua secara PERCUMA? Shaklee je yang sanggup bagi. hihihi...

Meh la kita layan gambar pulak...

Tentatif program
Beratur panjang nak ambil wristband & goodie bag
CEO Shaklee Mr Roger Barnett
Saya dan mak
Saya dan mak bintang
Rich Family
Salah satu award yang diterima
Anda di luar sana, takkan nak tgk je? Jom lah sertai bisnes Shaklee yang super BEST ni. Hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285 (sue), kita sembang panjang k.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen