Shaklee Performance Drink, Susu Ibu Maintain Meriah!


Salam semua,

Sedikit perkongsian cerita dari saya. Bagaimana saya boleh jatuh cinta dengan Shaklee Performance Drink.

shaklee performance drink

Suatu ketika dahulu semasa saya kerja di pejabat saya akan pam susu sebanyak 4 kali sebagai bekalan untuk anak saya di nursery dan juga untuk simpanan stok susu di rumah.

Masuk bulan puasa neves jugak la saya rasa memikirkan pasal susu ni. Takut susu drop dan tak cukup untuk anak nanti.

Saya pun cubalah amalkan Performance Drink ni, dan alhamdulillah susu saya maintain macam biasa. Syukur sangat.

Paling best lagi, walaupun berpuasa dan pam susu di pejabat, saya tak rasa dahaga yang teramat. Saya rasa puasa macam biasa. Satu lagi yang saya perasan, bibir saya tidak mengelupas, merekah atau berdarah seperti suatu ketika dulu.

Kenangan stok susu anak sulong.



Apa kelebihan Shaklee Performance Drink?
Terbukti secara klinikal bahawa minuman Performance Drink dapat:
  • Mengurangkan kehilangan bendalir - Melambatkan tempoh penghidratan
  • Mengekalkan tahap gula dalam darah - Mengekalkan pengeluaran tenaga yang optimum
  • Meningkatkan daya tahan supaya mencapai prestasi yang lebih baik
Berminat nak mencuba?

Klik order performance drink di sini.

Sebarang masalah sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285 (sue). 

0 Pembaca Setia:

Catat Komen