Aktiviti Menarik Bersama Anak


Hujung minggu hari tu saja jalan2 shopping dan saya ke Popular untuk beli hadiah birthday anak kawan. Tetiba anak minta belikan buku Umi Zoomi ni pada beliau.

buku umi zoomi

Ini sebab pengaruh TV la ni. Anak saya suka sangat tengok cerita ni. Dia pun banyak belajar dari cerita ni.

Set buku ini mengandungi:
  • DVD
  • Buku cerita
  • Buku latihan
  • Buku aktiviti
  • Kad imbas 
  • Set alat tulis
Kiranya macam2 aktiviti kita dapat buat dengan anak2 dengan 1 set buku ni.

Oh ya set buku ini beharga RM67.90, sekarang tengah ada sale 15%. 

Manfaatkan hujung minggu anak2 dengan aktiviti macam ni pun syok juga. Belajar sambil bermain gitu.

So, sesiapa yang nak beli boleh dapatkan buku ni di kedai buku Popular ye. Sale saya tak pasti sampai bila. Cepat2 grab ye.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen