Buycott Barcode Scanner Aplikasi di Telefon Bimbit Anda


Assalamualaikum.

Ketika anda sedang shopping, bila memilih barang, kadang2 tu ada rasa sangsi tak, produk ni ada menyumbang kepada Israel ke?

Ye lah kan kadang kita terlupa nak bawa sekali senarai barang2 yang perlu diboikot.

Haaa.... sekarang ni anda tak perlu risau lagi dengan adanya aplikasi yang boleh anda download samada melalui app store atau play store.

Pergi dekat app store atau play store telefon anda:

1) Type Buycott Barcode Scanner

buycott barcode scanner

2) Download

3) Kemudian log in mengikut pilihan anda. Sue pilih log in melalui facebook

4) Terus dah boleh guna. Halakan handphone pada barcode stiap produk yang anda nak beli


5) Nanti akan keluar penyataan samada produk tu ada konflik atau tak. Kalau ada konflik jgn beli produk tersebut ye.


Mudah je kan..selamat mencuba.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen