Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Assalamualaikum.

Siapa nak hadiah dari Paris, dijemput join GA menarik ni. Klik banner untuk join ye.


Syarat2 penyertaan:
  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat bawah ni. Siap!

GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)

Tag:
http://acikwatie.blogspot.com/
http://ummi2m2s.blogspot.com/
http://kathyrbain.blogspot.com/

17 ulasan:

  1. singgah sini dari segmen yg sama :)

    good luck!!

    BalasPadam
  2. inshaAllah akan join nanti. all the best sis..

    BalasPadam
  3. InshaaAllah nanti akak join ya sue

    BalasPadam
  4. singgah sini dr segmen yang same
    gud luck sis
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen n gud luck. singgah dari segmen yang sama.

    BalasPadam
  6. best of luck! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    BalasPadam
  7. Fuza pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    BalasPadam
  8. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    BalasPadam
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  10. Singgah sini dari GA yang sama :)

    BalasPadam
  11. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    BalasPadam