Klinik Pergigian Dr Norhanis Kota Damansara

Assalamualaikum.

Kisahnya, anak sulong Sue mengadu sakit gigi sampai bengak mulut dan muka. Kesian sangat, sebab kecik lagi dah ada dua batang gigi yang rosak.

Terus lah mencari doktor gigi yang available pada hari Sabtu. Redah je cari sebab kesian tengok anak menahan sakit.

Alhamdulillah, Allah takdirkan terjumpa dengan klinik gigi Dr Norhanis ni. Orangnya baik dan soft spoken.

Sebelum membuat rawatan, Dr Hanis akan memberi penerangan terlebih dahulu supaya kita lebih faham dan kurang rasa takut dan neves.


Bayaran yang dikenakan pun sangat berpatutan. Mahal sikit lah dari buat di hospital kerajaan kan.

Bagi yang tercari-cari klinik gigi sekitar Kota Damansara, boleh la ke Klinik Pergigian Dr Norhanis di Seksyen 6 Kota Damansara. Kliniknya di tingkat atas Max Value.

Boleh hubungi di talian 03-61576221

Jom sama-sama jaga kesihatan gigi :)

11 ulasan:

  1. memang kesian sangat kalau budak2 yang sakit gigi..

    BalasPadam
  2. bolehla pegi dekat juga dengan rumah mamamyja...

    BalasPadam
  3. kalau perkhidmatan bagus, pasti ramai ke sini

    BalasPadam
  4. alhamdulillah nasib baik ada klinik yg bukak.

    BalasPadam
  5. Kalau nk jumpa dr gigi kena cari yg baik dan lembut. Boleh double sakit kalau silap pilih dr. Ikut akak bagitau ni mcm dr yg sesuai ni. :)

    BalasPadam
  6. Allah.. Lemah btul bdan kalau kna sakit gigi.. Xsanggup rasanya nak hdp..

    BalasPadam
  7. anak saya pun ada masalah gigi tapi takut nak jumpa doktor.
    doktor pun tak boleh nak buat apa, just bagi antibiotik dengan ubat tahan sakit jer

    BalasPadam
  8. majoriti doc gigi wanita mmg akan lembut aje cakapnye. kalau garang alamatnye bebudak lari hahaha.. biarlah bayar mahal sket xpe janji service tip top..

    BalasPadam
  9. bukan budak je kesian.... sha pun kesian gak sebab sakit gigi.. hehe.. sha pergi dentist so far doc cakap bebaik je...

    BalasPadam
  10. tolong share location kepada sy boleh.masih tidak jumpa klinik ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh hubungi klinik untuk direction di talian 03-61576221

      Padam