Liebster Award Tagged By Wana

Assalamualaikum.


Sekian lama tak kene tag, hehe akhirnya kene tag dengan Wana. ;) Thanks Wana.

Ni soalannya:

1. Karakter anda macamana?
Sue seorang yang pendiam, bila bertegur sapa baru jadi peramah.

2. Tabiat korang yang orang lain rasa pelik tapi bagi anda biasa-biasa saja?
Emmm...soalan ni susah nak jawab. Sue x boleh membaca atas kenderaan bergerak. Nanti pening dan muntah.

3. Bila kali terakhir korang shopping? Beli apa?
Semalam, beli shawl.

4. Bila kali terakhir anda melancong? Di mana?
Pertengahan cuti sekolah bulan 6 haritu. Pergi Port Dickson je..

5. Jika diberi peluang untuk bertukar jadi 'seseorang', nak jadi siapa dan kenapa?
Nak jadi Prof Muhaya. Nak cuba buat lasik dekat mata orang, susah ke tak sebenarnya.

6. Mana lagi penting. Duit, ic atau hand phone?
Ic. Kalo takde ic tak boleh pergi mana2.

7. Tiba-tiba anda tersesat di dalam hutan kemudian terjumpa simpang, yang satu jalan pergi ke rumah misteri yang nampak menyeramkan dan satu jalan lagi terus masuk ke dalam hutan yang dikatakan ada tombiruo(penunggu hutan). Anda pilih jalan yang mana? Kenapa?
Rumah misteri, at least ada tempat untuk berehat seketika.

8. Jika ada modal berniaga, bisnes apa yang korang nak buat?
Buka butik pakaian muslimah, sekarang fokus dengan Shaklee dulu.

9. Pernah nampak burung hantu secara 'real' tak?
Pernah. Masa jalan-jalan di zoo.

10. Hadiah impian anda dalam hidup?
Rumah bungalow lengkap dengan teknologi dan swimming pool.

11. Pernah tak korang berkorban untuk orang lain semata-mata nak tengok dia bahagia dan anda pula menderita dalam diam?
Pernah. Eh ada habuk masuk dalam mata la...

Fuh fuh.... lega, akhirnya semua terjawab. Harap-harap Wana puas hati lah ye dengan semua jawapan Sue.

Ok , x nak tag sesiapa, dah x de idea nak buat soalan.

Happy weekend uolls :)

5 ulasan:

  1. hehe..yeay..tq sue sebab buat award dari wana..sue memang sporting..

    wana pun kalau dalam keta x boleh nak membaca..cepat rasa pening..hehe..,berani juga sue pegi rumah misteri tu ek..:)

    apapun, moga impian nak ada butik muslimah tu tercapai..best kalau ada butik. Banglo yang lengkap dengan teknologi tu wana suka..mesti best giler kalau ada rumah macam tu kan sue..

    BalasPadam
  2. Wah..terbaik..

    BalasPadam
  3. no 11 tu tetiba masuk habuk dalam mata ye kak sue. hehe

    BalasPadam
  4. Banglo lengkap dengan teknologi hihi.. Pasal bace dalam kereta tu kalau mende ilmiah mmg xleh tapi majalah CT hokay. Sbb ade gambar2 kot..

    BalasPadam