Rahsia Kulit Cantik Berseri-seri Tanpa Make Up! Suami Pandang Isteri Mata Tak Berkelip

Assalamualaikum.

Kulit cantik berseri-seri tanpa make up? Wow! Siapa yang tak mahu bukan?

petua kulit cantik

Wanita dan kecantikan memang tak dapat nak dipisahkan, ibarat irama dan lagu. Kebiasaan masalah yang dihadapi oleh wanita ialah kulit kusam, jerawat, jeragat, tona kulit tak sekata, blackhead atau whitehead dan pelbagai lagi.

Masalah ini terjadi di atas beberapa faktor seperti pencemaran, terlalu lama di bawah sinaran matahari, masalah hormon yang tidak seimbang, amalan diet harian yang kurang seimbang, stres, dan pelbagai lagi.

Kebiasaan langkah yang diambil ialah dengan menukar jenama barangan kosmetik yang dipakai. Nama pun wanita kan. Pantang nampak keluaran terbaru produk kosmetik di kaca televisyen atau pun majalah, pasti teringin mencuba produk terbaru bukan?

Namun, ketahuilah dengan menukar jenama barangan kosmetik ianya bukan akan menyelesaikan masalah anda secara totalnya, sebaliknya mungkin boleh menyebabkan kulit anda lebih teruk.

Ikuti kisah benar Cik Puan Nur Farizan yang berjerawat teruk akibat salah ambil produk kosmetik.


Cara Elakkan Jerawat Di Muka Dengan Cepat Lepas 7 Tahun Terseksa! 

Dah tonton video di atas? Apa pendapat anda? Kongsikan pendapat anda di ruang komen ok :)

Sebagai solusinya, rawatlah dari dalam dengan pengambilan suplimen kesihatan. Shaklee mempunyai set kecantikan yang terdiri dari set premium (set yang lengkap) hinggalah kepada set bajet mengikut bajet anda. Jangan risau, kerana semua orang mampu memilikinya.

set cantik shaklee

Alhamdulillah ramai yang memberikan feedback positif selepas mencuba set kecantikan Shaklee secara konsisten. Lagipun ianya sangat jimat kerana mampu bertahan sehingga 4 bulan makan.

Jom tengok testimoni: (Sila klik imej untuk lebih jelas)

set kecantikan shaklee

set kecantikan shaklee

set kecantikan shaklee

set kecantikan shaklee

set kecantikan shaklee

Selain konsisten consume set kecantikan Shaklee, anda juga boleh mengamalkan petua di bawah. InsyaAllah, cantik di luar berseri di dalam. Suami pun makin sayang :)

petua isteri kelihatan cantik

Sebenarnya banyak lagi tips kecantikan yang ingin saya kongsikan dengan anda. Saya akan menulis di lain entry. Namun, jika anda sudah tidak sabar ingin tahu tips tersebut cepat-cepat kontek saya ok. Nanti saya akan berkongsi dengan anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.
Klik sini untuk order sekarang!
Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja. 

Jangan lupa kongsikan artikel ini dengan klik butang Google+ atau Facebook kepada rakan-rakan anda. Siapa tahu, penulisan ini mampu membantu mereka yang memerlukan. Terima Kasih :)

11 ulasan:

  1. tq for sharing petua tu..
    bolehlah amalkan...

    lya pon ada ambik vit c shaklee sblum ni.. x diakui.. mmg membantu merawat jerawat

    BalasPadam
  2. Memang ketara perubahan sebelum dan selepas..cantekkk!!! :)

    BalasPadam
  3. vitamin ms pantang pun x abis lgi..baru nak perabiskan rugi beli mahal2 haha

    BalasPadam
  4. kalau makan dengn konsisten memang nampak hasilnya :)

    BalasPadam
  5. Bestan kulit berseri-seri walaupun tak make up

    BalasPadam
  6. kena tekad makan vitamin ni
    kena habiskan, bukannya sekerat jalan macam saya ni
    huhuhuu, payah betul nak telan vitamin

    BalasPadam
  7. teringin pula nak cuba shaklee ni

    BalasPadam