Cara Menghilangkan Mengantuk Tanpa Perlu Bergantung Dengan Minuman Caffein

Kebiasaannya kalau mengantuk kita akan basuh muka atau minum air kopi. Namun, ngerinya fikir setiap kali lepas minum air kopi mesti sembelit sampai berdarah. Tapi kalau tak minum kang cepat mengantuk pulak. Nak tahu cara menghilangkan mengantuk tanpa caffein tak?

petua menghilangkan mengantuk

Sebelum tu, adakah anda termasuk dalam golongan di bawah?
  • student yang sokmo stay-up setiap kali exam
  • orang yang kerja sendiri atau kerja pejabat yang mengejar dateline yang client mintak 
  • peniaga online kecil- kecil lan yang nak kena tunggu anak-anak & laki tidur baru boleh buat kerja
  • mengantuk semasa drive kereta
  • individu yang kerap travel atau outstation
  • surirumah yang bekerja around the clock
  • individu yang bekerja shift, on call, buruh binaan
Haaa, meh nak bagitau rahsia, dengan minum Cinch Energy Tea Mix ini, insyaAllah badan akan kembali segar dan mata daripada nak tertutup tu pun boleh kembali buntang. Nama pun 'energy' tea mix kann!
Tak percaya? 

Meh tengok video dari Puan Maria Awi ni. Beliau dulu memang bergantung dengan air kopi untuk tahan rasa mengantuk, namun sekarang tidak lagi, selepas kenal produk Shaklee.

Ubat Tahan Mengantuk Tanpa Dadah: Cergas Sokmo!

Perbezaan Shaklee:
  • Selamat, penggalak tenaga semulajadi
  • Ditambah dengan taurina- meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
  • Pilihan alternatif terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh
  • Bungkusan kecil yang mudah dibawa
  • Eksklusif T-Lift -campuran teh hijau, putih dan merah
  • Tanpa gluten, tiada perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis
BONUS dengan Cinch Tea ni boleh kurus jugak sebab ia bantu meningkatkan metabolisme badan. Best tak? Suka la tu kan... boleh hilangkan mengantuk dan pada masa yang sama boleh KURUS you..

ubat tahan mengantuk

Usah ragu-ragu dengan produk yang terbukti berkesan ini. Jika anda membeli produk ini sekarang, bermakna anda telah membuat pilihan yang sangat bijak. Peluang bijak ini tidak harus dilepaskan.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Subang Air pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja. 

Jangan lupa kongsikan artikel ini dengan klik butang Google+ atau Facebook kepada rakan-rakan anda. Siapa tahu, penulisan ini mampu membantu mereka yang memerlukan. Terima Kasih :)

10 ulasan:

  1. Kadang2 cafein pun tak membantu sebenarnya. Klu dah tahan sangat mmg tidurlah jawabnya hehe

    BalasPadam
  2. cinch tea ni memang bagus sebab wana penah minum juga..memang membuat badan bertenaga dan ngantuk pun hilang..

    BalasPadam
  3. saya kalo minum kopi susu..senang nak membuang

    BalasPadam
  4. minom kopi pun tido sakan jugak =P ehehe..
    kita masuk golongan pngangur yg rajin berjaga dan online ehehe..

    BalasPadam
  5. Bagus produk ni..

    BalasPadam
  6. Sy pon slalu ngntok..penat outstation..huhuhu

    BalasPadam