Fabulous Mom Prosperity Specials Sale

Assalamualaikum.

Sempena dengan perayaan Chinese New Year tak berapa lama lagi, pelbagai jualan harga runtuh diadakan di shopping complex dan juga di butik ibu dan anak.

Kawan-kawan yang sedang mencari peralatan menyusu, baju, permainan bayi, stroller, alat gendong bayi dan lain-lain, pendek kata macam-macam ada...boleh lah membeli belah di Fabulous Mom kerana mereka sedang mengadakan sale sehingga 28 Febuari 2015.

Pilihan yang bijak untuk membeli belah sewaktu sale kan.

Sue pun turut tak melepaskan peluang ini. Sue beli Jingle Jungle Breastmilk Storage. Beli 8 kotak PERCUMA 1 Microwave Steam Steriliser Bags.


Cara mudah, selamat & jimat ruang untuk menyimpan susu ibu adalah dengan menggunakan Jingle Jungle Breastmilk Storage Bags.

Kini hanya RM11.90 (asal RM14.90) sekotak/25beg/7oz atau dapatkan percuma satu kotak Jingle Jungle Microwave Steam Steriliser Bag bernilai RM12.90 dengan pembelian promo 8 kotak dengan harga hanya RM90 (asal RM119.20).


Kawan-kawan yang berminat nak membeli belah boleh terjah ke website www.fabulousmom.com. Confirm puas hati :)

8 ulasan:

  1. ada diskaun sikit sikit tu :)

    BalasPadam
  2. wahwahwah...best promo ni...nak beli jugaklah...

    BalasPadam
  3. wow bestnya..jom shopping sue :D

    BalasPadam
  4. Para ibu2...mesti suka kalau tgk promosi cenggini kan..hihhihi

    BalasPadam
  5. senang guna bag ni yer terus masuk microwave :)

    BLOG OH! BLOG

    BalasPadam
  6. CT amek ni kasi tnjuk kat spupu hehehe..

    BalasPadam
  7. saya pun simpan susu dalam storage bags jer. Memang beli banyak-banyak dah, masih ada lagi tak guna

    BalasPadam