Top Commentator Mac 2015

Assalamualaikum.
Selamat berhujung minggu :)

Jutaan terima kasih kepada semua pengunjung setia blog sihatitunikmat, tak kiralah samada anda meninggalkan komen atau sekadar membaca sahaja (silent reader), Sue tetap menghargai nya. Semoga anda semua beroleh manfaat dari entry2 di blog ini.

Kepada yang tersenarai top commentator Mac 2015, Sue ada sedikit cenderahati untuk anda semua. Mohon berikan nama, alamat dan no telefon untuk tujuan pengeposan hadiah. Tolong emailkan dengan tajuk Top Commentator Mac 2015 dan berikan details tersebut.

Emailkan pada Sue di salsabila_85@yahoo.com


Terima kasih didahulukan :)

12 ulasan:

  1. Wah..kathy tersenarai. Tq sue.

    BalasPadam
  2. hihihihi saya engga ada :(

    BalasPadam
  3. ehhh...sy ada laaa...mekasih sue...sy suka lepak sini coz byk info kesihatan hihihiihi

    BalasPadam
  4. boleh komen slalu ni ...............

    BalasPadam
  5. assalam sue..

    maaf lama wana x singgah sini..sibuk panjang..huhu

    BalasPadam
  6. alhamdulillah..nama wana pun tersenarai..tahniah buat teman yang lain juga..sekejap lagi wana hantar email ya..

    BalasPadam
  7. tersenarai. yeay. sat lagi email kay :)

    BalasPadam
  8. eeeeyh ? nama CT top ? biar benar ? ahahaha..
    ookie nanti kite email Kak Sue ookay =)

    BalasPadam
  9. dah email.. laju kan ? hahahaha.. buruk prangai =P
    tapi Kak Sue.. mac belom abes.. awalnyee.. CT pun nak kasi hadiah
    kat top commentator.. tp xtau nk kasi ape lagi..

    kumpul smpai april la..

    BalasPadam
  10. Assalam Sue...x sangka pulak kalau tinggalkan komen kat sini dapat ole2..sis JM datang sini sebb Sue rajin tinggalkan komen di blog sis JM tu..kiranya kunjungan balas lah..datang dengan ikhlas x mengharapkan apa balasan...pastu cam x percaya lak masuk dalam Top Komentar Mac..kalau org memberi tak boleh nak tolak so nanti sis email yek

    BalasPadam
  11. tenkiu Sue
    murah rezeki Sue, hehehe

    BalasPadam