Cara Merawat Eczema Bayi dengan Teh

Assalamualaikum. 

Siapa penggemar teh di sini? 

Sue dulu memang penggemar teh. Namun semenjak ada anak, Sue sangat-sangat jarang minum teh sebab takut anak berangin badan. Maklumla menyusu badan. 

Tiba-tiba rasa nak minum teh semula selepas melihat iklan di group facebook. Macam menarik je teh super berries ni. Jadi sue order sekotak dengan rooibos tea. Rooibos tea tu untuk mandikan anak Sue yang eczema


Super berries tu sedap sangat. Aromanya yang wangi. Dibancuh dengan air panas tanpa gula pun sedap menyengat. 

Kalau siapa yang berminat nak mencuba boleh PM facebook Liyasyamel Solutions. Sekian, iklan tak berbayar dari Sue.

8 ulasan:

  1. bgaus petua ni buat ibu yang ada anak menhidapi ekzema..

    BalasPadam
  2. bagus ni, sekarang macam macam penawar ada

    BalasPadam
  3. el pun suka mnm tea..even masih menyusu badan
    tp alhamdulilah xde brangin or kembung perut pun

    BalasPadam
  4. Sy penggemar teh...tp kalau teh de perisa2 lain sy xleh nk minum...huhuhu

    BalasPadam
  5. mcm best je tgk packaging pun dh menarik ni...eehh

    BalasPadam
  6. my kakak dulu pun mandikan anak dia dengan teh time kena gatal2 ...

    BalasPadam
  7. saya kurang minum teh sebab saya sendiri yang berangin.
    bagus jugak yer teh ni.

    BalasPadam