Jindrisska First Anniversary Giveaway

Assalamualaikum.


Follower ke berapa tak pasti, sebab dah lama follow.

Saya nak menang giveaway ni sebab saya ingin memiliki hadiah istimewa itu kerana belum rezeki saya untuk travel luar negara lagi. Saya sangat gembira jika menang kerana koleksi hadiah dari oversea saya akan makin bertambah. TQ Aisya :)

10 ulasan:

  1. salam kak su. lama ana x dpt nk terjah kwn2 blog. GA by aisya ni pun x sempat join lagi. gud luck kak su :)

    BalasPadam
  2. wahhh best ni...good luck ye sis :)

    BalasPadam
  3. terima kasih yer akk sudi join giveaway kita :D kita tak jumpa name akk dekat follower, kalau buleh, tologn print screen kan bahagian follower kita yer, kot2 akk guna nama lain masa follow kita... :D btw, goodluck tau kak sue yer :D kak sue arituh ade mintak poskad neuschwanstein kan? insyaallah kita nk anta nnt dekat akk...kita dah lame save kan poskad tuh, terlupa jer selalu nk anta...sory yer :D muah!

    BalasPadam
  4. Gud luck & selamat bersegmen :)

    BalasPadam
  5. Singgah dan follow dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    BalasPadam