Cara Menurunkan Kolesterol dan Tekanan Darah Tinggi Secara Semulajadi

Assalamualaikum.

Sempena dengan promosi May 2015 ini, Shaklee menawarkan dua produk hebat yang dapat membantu menurunkan paras kolesterol kepada paras yang normal. Kombinasi produk itu ialah Omega Guard dan Phytocol St.

petua menurunkan kolesterol

Tak lama lagi kita bakal berpuasa Ramadhan dan disusuli dengan Hari Raya Aidilfitri. Sempena musim perayaan sudah semestinya kita akan makan pelbagai juadah yang enak-enak belaka. Oleh yang demikian, sebagai langkah berjaga-jaga anda boleh dapatkan kombinasi dua produk hebat ini.

Sebelum itu, mari tonton video testimoni pengguna suplemen Shaklee ini di mana beliau telah berjaya menurunkan paras kolesterol pada tahap normal. Ada tips menarik yang beliau kongsikan. Saksikan.

Ubat Darah Tinggi? Apa Laki Ni Buat Untuk Turunkan Tekanan Darah 

Istimewa jika dibeli pada bulan ini, ada tawaran hebat untuk anda seperti berikut:

kolesterol jahat

makanan untuk otak anak bijak

Pssttt: Omega Guard Shaklee juga, boleh diambil dari kanak-kanak berusia 1 tahun ke atas untuk perkembangan otak yang sihat dan bijak.

Usah ragu-ragu dengan produk yang terbukti berkesan ini. Jika anda membeli produk ini sekarang, bermakna anda telah membuat pilihan yang sangat bijak. Peluang bijak ini tidak harus dilepaskan.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja. 

Jangan lupa kongsikan artikel ini dengan klik butang Google+ atau Facebook kepada rakan-rakan anda. Siapa tahu, penulisan ini mampu membantu mereka yang memerlukan. Terima Kasih :)

6 ulasan:

  1. semoga success dalam bisnes ye amin

    BalasPadam
  2. sis JM dah terima hadiah Top Commentar April petang tadi..terima kasih Sue

    BalasPadam
  3. sebenarnya cam x ercaya je masuk dalam list top komentar kerana dh lama x singgah sini...sorry ye tak sempat

    BalasPadam
  4. sis JM dah up entri tuk pemberian gift tu...terima kasih sue..sis JM sukaaaaaaaa

    BalasPadam
  5. hehehe memang time raya nanti mulalah macam2 jenis makanan berlemak berminyak pulutlah.. santanlah semua ada..

    BalasPadam