Kelebihan Minyak Ikan Shaklee Berbanding Jenama Lain Di Pasaran

Assalamualaikum.

minyak ikan

Minyak ikan terkenal sebagai antara suplemen untuk otak yang bijak di kalangan kanak-kanak. Banyak manfaat yang diperoleh hasil daripada suplemen minyak ikan seperti yang Sue kongsikan DI SINI.

Terdapat pelbagai jenama minyak ikan yang di jual di pasaran. Kenapa anda perlu memilih jenama Shaklee?

1) Minyak ikan Shaklee menjalani proses penyulingan berperingkat (Triple Molecular Distillation). Ianya bertujuan untuk:
  • Menyingkirkan bahan kontaminasi seperti arsenik, kadmium, dioksin dan PCB
  • Mencegah pembentukan lemak trans merbahaya dalam menghasilkan minyak ikan yang sihat
  • Bau dan rasa ikan yang minima
minyak ikan

2) Memberikan jumlah DHA & EPA yang lebih banyak berbanding jenama lain di pasaran. Sila rujuk jadual di bawah.

minyak ikan
Kandungan DHA & EPA minyak ikan Shaklee adalah lebih banyak berbanding jenama lain
3) Harga yang berpatutan. Satu botol mengandungi 90 biji minyak ikan. Sesuai di ambil oleh kanak-kanak berumur setahun ke atas sehingga usia warga emas mengikut dos yang telah ditentukan.

Bulan ni promosi omega guard sehingga 31 Mei 2015.
- Beli 7 pada harga 6 botol (RM864.96)
- Beli 2 botol diskaun 5% (RM273.90)

Usah ragu-ragu dengan produk yang terbukti berkesan ini. Jika anda membeli produk ini sekarang, bermakna anda telah membuat pilihan yang sangat bijak. Peluang bijak ini tidak harus dilepaskan.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja. 

Jangan lupa kongsikan artikel ini dengan klik butang Google+ atau Facebook kepada rakan-rakan anda. Siapa tahu, penulisan ini mampu membantu mereka yang memerlukan. Terima Kasih :)

7 ulasan:

  1. bagus makan minyak ikan kan

    BalasPadam
  2. Aida mcm nak beli ni. Br jap survey survey. x pernah beli sendiri. Order dgn member walaupun da jadi ahli shaklee...

    BalasPadam
  3. minyak ikan ni pun sangat banyak kebaikkannya kan sue.. ^_^

    BalasPadam
  4. nice sharing ... hubby suka sgt ambil supplement minyak ikan kod ni :)

    BalasPadam
  5. mmg bagus amalkan pengambilan minyak ikan

    BalasPadam
  6. saya pun masih amalkan makan omega guard ni

    BalasPadam