Jualan Gudang Buat Pecinta Buku

Assalamualaikum.

Akhir tahun begitu sinonim dengan jualan cuci gudang, year end sale (YES) dan sebagainya. Big Bad Wolf baru sahaja melabuhkan tirainya semalam. Bagi yang tidak berkesempatan membeli buku di BBW, anda boleh lah mengunjungi jualan buku seperti di bawah.

1) EdukidBooks
Jualan gudang telah dilanjutkan sehingga 10/1/16

2) Bookcafe

Klik sini: http://bit.ly/penghabisanstok2015
3) MPH

Klik sini: http://www.mphonline.com/

4) BookXcess

Klik sini: www.bookxcessonline.com
Di harap serba sedikit dapat membantu anda yang masih tercari-cari buku idaman pada harga yang jauh lebih murah. Selamat membeli belah.

5 ulasan:

  1. sedih.................. sbb takcukup duit ahaahah

    BalasPadam
  2. Perkongsian yang sangat menarik.. Thanks..

    BalasPadam
  3. Alaaaa duit tak berapa nak ada. Hmmm

    BalasPadam
  4. banyak pula jualan buku hujung tahun ni kan :)

    BalasPadam
  5. CT penah pegi book excess tu.. kawan la suka baca buku ajak ke sana..
    ehehe murah2 jugak.. standard murah kat BBW jugak..

    BalasPadam