Bebas Jerawat Akibat Alergi Resdung Dan Tersalah Guna Produk Skincare Dalam Masa 5 Bulan

Antara masalah kulit yang biasa dihadapi ialah jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak dan sebagainya. Namun masalah kulit sebegini banyak faktornya seperti masalah hormon, pemakanan, pencemaran dan lain-lain.

set kecantikan shaklee

Masalah kulit usahlah dipandang ringan. Ianya boleh meragut keyakinan diri untuk berhadapan di khalayak ramai. Sue dulu pernah juga mengalami masalah jerawat yang agak serius, tapi masa tu belum kenal Shaklee lagi.

Cara Elakkan Jerawat Di Muka Dengan Cepat Lepas 7 Tahun Terseksa! 

Sue kongsikan satu testimoni yang mempunyai masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam yang agak serius kerana alergi resdung dan kesilapan memilih skincare. Selepas 5 bulan konsisten Shaklee, alhamdulillah kulit wajah beliau nampak makin bersih, sihat dan cantik.

resdung


resdung


set kecantikan shaklee

[MATI HIDUP SEMULA !! AKIBAT TERGUNA SKINCARE BERBAHAYA + ALLERGY RESDUNG]

Dulu rasa mcm dah mati,xmau jumpa sesapa,sedih,kecewa,malu, Sgt2 lh down ... 

Tapi sekarang dah jadi RATU SET KULIT CANTIK!!!

Alhamdulillah.. syukur

Tak sampai 6 bulan konsisten dengan SHAKLEE PRODUCT, akhirnyaaaa IMPROVEMENT terlalu banyak yang sy dapat :)

Dulu kemain JERAWAT NANAH, JERAWAT BATU, PARUT semua ada. Dek kerana tersalah memakai satu produk yang tinggi bahan kimia. SERAM nengok uiiiii. Tambahan pula ada resdung yang teruk.

Antara SET CANTIK yang kak bell konsisten sampai LICIN, GEBU, ANJAL :
Kredit FB: Siti Suhaila

set kecantikan kulit shaklee

Wah, banyaknya suplemen yang beliau ambil...Perlu ke saya ambil banyak seperti beliau juga??

Anda semua jangan risau, Sue akan guide anda untuk ambil suplemen yang penting dahulu untuk mengatasi masalah utama kulit anda.

Bila kulit semakin cantik dan sihat, kita pun semakin yakin hendak berhadapan dengan orang ramai. Orang cakap self confident tu lebih tinggi, dan mood pun lebih ceria.

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

5 ulasan:

  1. Pernah kena macam tu dulu...menakutkan....sekarang dah takde masalah lagi..kalau cik P datang pu muka dah tak berjerawat

    BalasPadam
  2. fuhyooo efek giler produk ni kan..terus licin muka depa

    BalasPadam
  3. perghhh licin betul, gebu :)

    BalasPadam
  4. Suka sangat produk shaklee ni.baru start nk consume consistently..:)

    BalasPadam
  5. Suka sangat produk shaklee ni.baru start nk consume consistently..:)

    BalasPadam