Rawatan Alternatif Bagi Pesaki Kanser

Vivix adalah satu produk premium Shaklee. Walaupun kecil jer botol dia namun mempunyai pelbagai khasiat dan manfaat pada kesihatan.

kebaikan vivix
Bagaimana Vivix membantu meningkatkan taraf kesihatan? Jemput baca dalam entry INI.

KANSER....

pelbagai testimoni vivix menyembuhkan kanser

Kita memang biasa dengar tentang kanser kan. Antara pembunuh nombor satu di Malaysia!

Apa yang buat kanser ni membunuh adalah kerana biasanya ia susah nak detect kalau tak jalani pemeriksaan rutin. Tau2 bila dah ada simptom, dan bila dah keluar simptom tu.... maknanya keadaan dah teruk. Mungkin dah peringkat ke-3 atau ke-4 yakni final stage...

Macamana kanser boleh berlaku?

Sebelum tu, Sue belanja satu video dulu. Encik ini disahkan hampir lumpuh namun masih malas nak ambil suplemen. Nasib baik ada isteri penyabar yang sering menasihati beliau. Kini beliau semakin sihat selepas konsisten pengambilan suplemen.

Lelaki Kuat Sukan Liat Nak Amalkan Vitamin Sampai Dah Nak Lumpuh? 

Ada banyak teori, tapi kali ni kita cakap pasal 3 teori popular:-

1) sel kita sepatutnya mati dan berganti baru, tapi bila sel tak mati2, sel baru tetap tumbuh. sel yg tak mati ni yg jadi kanser.

2) sel badan rosak dan sel-sel baru akan copy sel yang rosak ni. bila dah banyak sel rosak, maka jadilah kanser.

3) mengikut sesetengah teori perawatan Islam, kanser disebabkan oleh jin.

Utk teori (1) & (2), keadaan sel yang tak berapa betul ni adalah disebabkan oleh banyak perkara. Misalnya radikal bebas, makanan yg mengandungi bahan2 kimia, penggunaan produk yg ada bahan kimia bahaya dsb.

Sebab tu kita digalakkan utk guna dan ambil produk2 organik utk kurangkan pendedahan tubuh kita terhadap bahan2 kimia bahaya ni. Tapi produk organik mahal kan? Oleh itu gandakanlah income supaya kita boleh tampung belanja nak dapatkan benda organik tu.

Dan kita juga mesti konsisten makan suplemen utk buang toksin2 yg masuk dlm badan kita secara tak langsung. Nak taknak, hari2 kita sedut udara yang ada macam2 gas beracun... asap kereta, asap kilang, asap bakar, jerebu, etc.

Yang no (3) pulak, kat sini pentingnya amalan rohani.

Amalan kesihatan yang baik BUKAN JAGA MAKAN JER. Tak guna kalo makan kita kemain jaga tapi aktiviti tak sihat juga, amalan rohani tak buat... ada 5 tiang untuk penjagaan kesihatan:-

1- makanan sihat dan seimbang
2- aktiviti sihat
3- kegiatan sosial yang sihat
4- amalan spiritual yg sihat (amalan rohani)
5- pengambilan suplemen

Suplemen dah jadi wajib sekarang tau... kita makan 'makanan sebenar' tapi hakikatnya nutrien dalam tu dah tak cukup disebabkan macam2 kerja teknologi dlm pemakanan ni..... last2 kita cuma makan untuk kenyang je, bkn utk dapat nutrisi.

Amalkanlah 5 perkara di atas, mudah- mudahan kita menjadi lebih sihat fizikal dan emosi... dijauhkan dari kanser.

Pelbagai Testimoni Vivix Berjaya Sembuhkan Kanser

Di bawah ini Sue kongsikan beberapa testimoni kanser yang berjaya sembuh dengan ikhtiar Vivix Shaklee.

vivix
Satu botol 150ml, rasanya masam manis dan kelat sedikit
Testimoni 1: Kanser payudara

breast cancer

breast cancer

breast cancer

Testimoni 2: Kanser usus

colon cancer

Testimoni 3: Kanser ovari

ovarian cancer

Testimoni 4: Kanser paru-paru

lung cancer

Testimoni 5: Kanser dagu


Testimoni 6: Kanser otak


Testimoni 7: Kanser kolon dan kanser hati



Salah satu bahan utama dalam Vivix ialah anggur muscadine

Vivix pada harga promo:
- Buy 6 FREE 1 RM3021.00
- Buy 2 get 5% discount RM765.32

Tanya diri kita berapakah harga nilai KESIHATAN kerana kesihatan itu MAHAL.

Jika anda, adik beradik, saudara mara, atau sahabat handai ada mengidap kanser janganlah cepat berputus asa. Fikir positif dan bersemangat kental melawan penyakit serta banyakkan berdoa kepada Maha Esa untuk memberikan sebaik-baik kesembuhan.

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

3 ulasan:

  1. Berusaha lawan kanser ni, jangan give up!


    http://fatinsoho.com/pince-and-pints-tempat-makan-best-kl/

    BalasPadam
  2. boleh la suggest kat kawan ambil vivix ni..

    http://qiyasaad.blogspot.my

    BalasPadam
  3. untuk kanser juga yer, best :)

    BalasPadam