Pembersih Serba Guna Organik Basic H

Dalam setiap rumah mesti ada pencuci bukan? Namun tahukah anda pencuci yang mengandungi bahan kimia berbahaya boleh menyebabkan kemerosotan kesihatan?

Itulah yang berlaku kepada anak Roger Barnett Pengerusi dan Ketua Eksekutif Shaklee Corporation iaitu Spencer yang mengalami ASTHMA yang KRONIK. Selepas menukar kepada pencuci bebas bahan kimia iaitu SHAKLEE, kesihatan beliau semakin BAIK.

➡ Tonton video SPENCER di sini: https://www.youtube.com/watch?v=cjcQ81DvKcQ

Salah satu pencuci pilihan Cik Sue ialah ‪#‎basich‬. Ianya diperbuat dengan ramuan semulajadi yang diekstrak daripada JAGUNG dan KELAPA. Macam2 kegunaan basic h ni tau. Boleh dipakai untuk kerja2 dalam rumah sampai luar rumah.

Kebiasaannya Cik Sue menggunakan basic h untuk:
- mengemop lantai rumah
- mencuci dapur masak
- mencuci kesan conteng anak2
- membersihkan karat periuk
- mencuci kasut sekolah
- mencuci cloth diaper (lampin kain moden)
- mencuci lantai tandas
- mencuci tingkap/cermin rumah
- mencuci dinding tandas
- mencuci kesan kotor oven/microwave
- mencuci kesan luntur warna di baju
- dan baaaaanyakk lagi

basic h

❣ Perbezaan Shaklee ❣ 
- Selamat 
- Tidak bertoksik 
- Tanpa gas beracun 
- Tanpa bahan kimia berbahaya 
- Tanpa bahan pewangi 
- Lembut pada tangan 
- pH seimbang 
- Tanpa klorin

Cuba anda teliti pencuci di rumah ana. Adakah bebas dari bahan kimia berbahaya? Demi kesihatan anda SEKELUARGA, jom bertukar kepada basic h yang semulajadi serta mesra alam ini.

Raya dah dekat kan. Kerja2 mencuci rumah mesti sedang giat dijalankan. Kalo nak cuba test power basic h ini boleh hubungi Cik Sue untuk order ye

➡ 013 4774 285 ⬅
➡ ig:sihatitunikmat ⬅

‪#‎pencucibebasbahankimiaberbahaya‬

6 ulasan:

  1. waa..bgus produk ni..byk fungsi

    selamat hari raya su...
    maaf zahir n batin

    BalasPadam
  2. bersih berkilat semuanya :)

    BalasPadam
  3. datang sini nak wish selamat hari raya aidilfitri buat sue ... mohon maaf zahir dan batin kalau ada terkasar bahasa yer sue :)

    BalasPadam
  4. heheh nampak sangatlaa ceq ni pemalas nak kemas dapur ke apa ke..
    kadang main sapu je terus =P

    BalasPadam
  5. kak !! dok beraya lagi ke ?? ceq mai ketuk2 raya ni..

    BalasPadam