Cara Mengurangkan Eyebag dan Silau Mata Tanpa Perlu Rawatan Mahal

Eyebag atau mata panda (lingkaran gelap bawah mata) kebiasaannya terjadi bila tidak cukup tidur. Silau pulak menyebabkan kita jadi kurang fokus dalam sesuatu pekerjaan yang kita buat, penglihatan mata menjadi terhad.

silau mata

Ini lah yang berlaku kepada Cik Fasiha.

cara hilangkan lingkaran gelap bawah mata

Cik Fasiha ni ambil eye treatment untuk eyebag.

Dan carotomax untuk silau dan kesihatan mata. Susah nak drive bila silau tinggi.

Walaupun asyik terlupa makan suplemen ni, ada juga perubahan positif yang beliau dapat. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ 

Dah senang memandu kereta bila silau makin berkurang. ๐Ÿ‘

Kalo konsisten dan habis sebotol mana tau dah tak perlu lagi pakai spek kan.

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

3 ulasan:

  1. salam jumaat...
    nieyl dah beli..tapi x makan lagi..hihihi...

    BalasPadam
  2. Mata memang selalu letih. Mungkin sebab asyik duk berkerja menatap computer ja. Nice sue

    BalasPadam