Ilmu Makin Bertambah Sejak Terjebak Dalam Bisnes Shaklee

Masa mula2 join bisneshaklee ni, ilmu tentang kesihatan, bisnes, nutrisi memang zero.

Awal2 buat bisnes ni, memang banyak pm upline. Selalu tanya upline apa2 yang tak tahu. Kadangkala sampai naik segan dengan upline tau. huhu..

Selain tanya upline, tanya juga mr google untuk jawapan paling pantas. Blog2 sid pun banyak juga di google.


Selepas di add masuk dalam group coaching whatsapp dan fb, makin seronok pulak. Upline, super upline dan sidelines semuanya baik2 belaka. Tak lokek kongsi macam2 ilmu.

Sumber rujukan lain ialah banyakkan membaca buku. Banyak buku kesihatan yang dijual sekarang ni. Tinggal pilih dan baca je.

Shaklee sendiri setiap bulan akan buat kelas dengan topik yang berbeza. Kelas tu pulak FREE jer. Rugi kalo tak merebut peluang untuk hadir ke kelas.

Macam bulan Nov ni, kelas adalah bertajuk tentang Breast Cancer dan Nutrisi dan Kesihatan Sewaktu Hamil.

Seronok sangat join kelas ni sebab pihak Shaklee menjemput doktor yang memang pakar dalam bidangnya.

Jom korang join bizshaklee bersama team Cik Sue. Ilmu bertambah, kawan2 juga bertambah.

2 ulasan:

  1. Seronoknya kak. Ilmu dapat, income masuk :)

    BalasPadam
  2. ye mmg npk byk ilmu..thank you sharing with others sue

    BalasPadam