Nutriferon Bantu Atasi Ibu Demam Bengkak Susu

Ibu-ibu sewaktu dalam pantang sangat perlu menjaga kesihatan. Kalau sakit memang susah la nak jaga baby kan. Baby pulak kadang tu asyik la nak menempek dengan ibunya, maklumla baby kan suka bau ibu.

Salah satu cabaran sewaktu berpantang ialah demam bengkak susu. Sue sendiri pernah mengalaminya sewaktu berpantang anak sulong dan anak kedua. Sakit sangat sampai tak mampu nak pegang baby. Nak telan penadol tak sanggup pulak, sebab menyusu baby.


Nasib la masa tu ada spare sikit nutriferon di rumah mak. Lepas makan nutriferon tu, sue terus baring tidur berehat. Selepas 4 jam tidur, bangun je dari tidur badan berpeluh-peluh dah tak demam, pening kepala pun hilang. Alhamdulillah.

Ni Sue kongsikan testimoni seorang pengguna nutriferon juga.

Kata Puan eda: Awal-awal lepas bersalin terkena bengkak susu. Bengkak susu tu normal tapi bila dah lama tak kena memang tumbang juga. Mujur ada nutriferon dekat rumah, telan satu kali, alhamdulillah dah boleh berpeluh.

Kali kedua berlaku pula demam yang entah tak tahu mana punca, menggigil dah macam gempa bumi. Cuma boleh pejam mata dan tidur saja. Mujur baby pun tidur dan anak-anak lain boleh  bawa diri sendiri. Bangun dan telan nutriferon walaupun kesannya bukan on the spot tapi alhamdulillah demam dah kebah. Takde menggigil dengan 5.0 skala rektar. Masa tu cuma fikir nak mati je.

Terima kasih Shaklee sebab wujudkan nutriferon.

bengkak susu

Bagi ibu hamil yang bakal bersalin tak lama lagi, anda juga boleh masukkan nutriferon sebagai salah satu suplemen yang perlu dibeli. Nutriferon diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan ye. Rasanya manis, kanak-kanak pun suka makan.


Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen