Semasa Sue hamil anak kedua, semasa check up dengan doktor, doktor tanya ada ambil suplimen apa-apa ke? Sue jawab la ambil set hamil Shaklee. Doktor cakap, teruskan ambil suplimen tu sampai bersalin nanti.

Sekarang ini, sudah ramai doktor yang kenal dengan suplimen Shaklee. Kebanyakan mereka menyokong pengambilan vitamin ini kerana terbukti keberkesanannya.

Doktor cakap vivix Shaklee bagus
Kenapa vitamin Shaklee Bagus?

1) Setiap produk Shaklee adalah hasil kajian dan penyelidikan saintis hebat dan bertauliah. Semuanya dibina oleh pakar2 saintis yang kerja siang malam uji macam-macam benda kat makmal Shaklee US.

Saintis-saintis ni pulak, bukan calang-calang graduate mana-mana university terus keluar produk. Bukan. Tapi Saintis yang dah berpuluh-puluh tahun punya pengalaman dalam industri pemakanan dan kesihatan.

Bukan tu saja. Saintis-saintis ni sangat bijak sampai dapat macam-macam anugerah. Siap ada Nobel Prize Winner bagai. Paling cikai pun PhD lah. Bukan yang paling bagus PhD tau. Beza tuu..

-
Antara barisan saintis Shaklee yang hebat
Dr Elizabeth Blackburn Pemenang Nobel Dalam Perubatan 2009
2) Produk Shaklee diuji secara klinikal dan oleh pihak ketiga. Terbukti yang vitamin Shaklee ini benar-benar berkesan dan selamat.

Dan sebab saintis-saintis Shaklee ni bijak-bijak dan power-power, hasil kajian diorg ke atas produk-produk Shaklee di dokumenkan dalam macam-macam journal antarabangsa. Jurnal-jurnal ni pulak bukan staff Shaklee je yang syok sendiri, tetapi diiktiraf oleh saintis yang tak kerja dengan Shaklee pun. 

Jauh sangat berbeza dengan produk-produk nutrisi lain yng berlambak di pasaran sekarang ni. Sebab kebanyakan mereka takde sampai diiktiraf oleh saintis luar syarikat.
  • lebih dari 250 ujian pestisid (racun perosak) bagi memastikan produk2nya bebas dari bahan2 kimia yang merbahaya
  • mempunyai landmark study, yang mana, taraf kesihatan pengguna shaklee selama 20 tahun, pengguna vitamin lain dan orang yang langsung tidak mengamalkan vitamin dinilai
  • mempunyai lebih 125 kertas dan presentation saintifik yang telah dipublish
  • menjalankan 350 ujian untuk setiap bahan botani yang baru bagi memastikan ianya bebas daripada pencemaran, racun perosak dan sisa2 lain yang merbahaya
  • menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi memastikan kualiti dan potensi
Shaklee berbeza kerana membuat ujian kualiti, jurnal dan landmark study
Kesihatan pengguna vitamin Shaklee sangat baik dan cemerlang
Tahap pengguna vitamin selain shaklee lebih teruk berbanding yang tak makan apa2 vitamin.
5 sebab landmark study Shaklee sangat dipercayai
Bukti yang produk-produk Shaklee memang betul-betul bagus, ia digunakan untuk kerja, aktiviti dan sukan paling extreme. Dan takde langsung atlet-atlet Shaklee ni kantoi ada dadah dalam badan macam kes Lee Chong Wei suatu ketika dulu.

Boleh bandingkan dengan produk lain, takde yang ada rekod sebegini pun POWER.

Kalau Shaklee teruji berkesan untuk orang paling extreme, sudah tentu lah terlebih-lebih berkesan untuk kita rakyat marhaen ni kan?

Angkasawan dan atlit olimpik pun guna Shaklee
Orang2 hebat dan ternama yang suka produk Shaklee
3) Shaklee, satu-satunya syarikat vitamin yang berani menjalankan landmark study yang membuktikan secara saintifik kesan positif penggunaan Shaklee selepas 20-50 tahun.

Hasil kajian landmark study membuktikan pengguna vitamin Shaklee lebih rendah risiko terkena kencing manis, serangan jantung, stroke dan lain-lain
Risiko diserang penyakit kencing manis bagi pengguna vitamin Shaklee 4x lebih rendah
Usah ragu lagi.

Produk Shaklee pasti Berkesan, Pasti Selamat dan Pasti Mesra Alam.

Hubungi Sue untuk konsultasi atau order anda. SMS/Whatsapp: 013 4774 285.
Zaman sekarang ini terdapat lambakan pelbagai suplimen kesihatan yang terdapat di pasaran. Ada yang murah dan ada yang mahal. Sampai tak tahu nak pilih yang mana.

cara memilih vitamin yang selamat

Tiga tips sebelum membeli vitamin yang anda sebagai pembeli harus tahu ialah:


Ini adalah ciri-ciri vitamin yang perlu anda tahu. Bukan apa, anda perlu ingat, beli vitamin ni bukan macam beli baju, beli asal murah (padahal membahayakan).

Menjadi tugas Cik Sue untuk sedarkan kawan-kawan kepentingan memilih vitamin yang tidak membahayakan kesihatan untuk jangka masa panjang.


Pastikan vitamin yang anda makan hasil kajian santifik paling komprehensif, supaya benar-benar berkesan dan tiada kesan sampingan untuk jangka masa panjang.

Merah mewakili vitamin cap ayam: Bancuh belakang rumah atau tukar packaging dan tiada kajian saintifik. Dikaburi dengan kata-kata agama seperti makanan sunnah, susu kambing dan sebagainya. Biasanya terbukti beracun (list KKM) dan pasti ada kesan sampingan.

Kuning mewakili vitamin sendiri claim bagus: Ada kajian saintifik tapi cuma disahkan oleh saintis syarikat sendiri. Mungkin berkesan atau tidak, ikut nasib. Mungkin ada racun dan kesan sampingan, ikut nasib.

Hijau mewakili Shaklee: Ada kajian saintifik dan disahkan oleh saintis syarikat lain (pihak ketiga). Pasti tiada kesan sampingan dan pasti tiada racun.


Hasil daripada landmark study yang juga satu-satunya seumpamanya mengesahkan tahap kesihatan pengguna vitamin Shaklee untuk jangka masa panjang jauh LEBIH BAIK daripada yang tidak makan apa-apa vitamin.

8 daripada 10 pengguna Shaklee yang menyertai landmark study ini menyifatkan kesihatan mereka sebagai "sangat baik" dan "cemerlang".


Lebih memeranjatkan, tahap kesihatan pengguna vitamin lain terbukti secara saintifik LEBIH TERUK berbanding orang yang tak makan apa-apa vitamin , sebab tu ada yang kata, lebih baik tidak makan apa-apa vitamin.

Jadi, tanyakan landmark study daripada syarikat vitamin yang anda amalkan sekarang supaya kesihatan anda tidak terjejas! Jadi, kalau nak makan vitamin, pastikan Shaklee, pasti selamat.
                                                                                                                                    
Kenapa landmark study Shaklee ini paling dipercayai?

Tiada berat sebelah kerana landmark study ini telah di buat oleh orang yang tiada kepentingan dengan syarikat Shaklee.


Berikut adalah antara jawapan coverline ayat penyedap hati apabila ditanya oleh pembeli kepada penjual vitamin. Biasa kan dengar ayat-ayat sebegini betul tak?



Ingat ye, suplimen yang anda makan itu akan menjadi darah daging anda. Mungkin awal-awal ini anda tidak nampak kesan negatif dari pengambilan vitamin sintetik. Kedepan-depan nanti mana tahu baru timbul penyakitnya. Kita tak nak la kan terkena begitu.

Lagipun kita ambil suplimen bertujuan untuk meningkatkan taraf kesihatan dan memperbaiki kesihatan kita yang lompong. Alih-alih terkena pula risiko penyakit kritikal. Nauzubillah, semoga dijauhkan dari perkara buruk tersebut.

Diharap perkongsian ini mendapat manfaat kepada anda semua.

Buatlah pilihan yang bijak sebelum anda membeli sebarang vitamin. Nak order Shaklee boleh sms/whatsapp Cik Sue 013 4774 285.

Jangan lupa kongsikan artikel ini kepada kawan-kawan dan saudara-mara anda untuk manfaat bersama. Terima kasih.
Setiap orang punya impian hidup yang ingin dicapai.

Untuk impian menjadi kenyataan adalah dengan TINDAKAN.

The distance between dreams and reality is action. All those things you want...they can be yours.
● Nak kehidupan yang lebih senang dari yang sekarang?
● Nak kesihatan bertambah baik dari yang sekarang?
● Nak punya banyak masa dengan keluarga?
● Nak bebas dari hutang keliling pinggang?
● Nak bawa mak ayah pergi haji?
● Nak rumah yang lebih selesa dari yang sekarang?
● Nak bagi pendidikan yang terbaik untuk anak2?

Dan senarai ini semakin bertambah...

Asalkan anda seorang yang tidak cepat berputus asa, proaktif, sukakan cabaran dan ada sifat sabar. Anda boleh berjaya.

Tak tahu nak mula bagaimana?

Cik Sue akan coach anda dari awal sampai habis. Dari zero to hero. Support diberikan berterusan. Sentiasa ada untuk menjawab soalan dan kemusykilan anda.

Ada beberapa anak tangga yang harus anda lalui.

Iye..ianya tidak mudah. Selagi anda mampu bertahan dan tidak mudah putus asa, hasil yang lumayan menanti anda di atas hasil usaha anda sendiri.

Hubungi Cik Sue untuk Cik Sue bantu;

Your dedicated mentor & bisnes leader;
➡suhailah⬅
➡013 4774 285⬅
➡ig: sihatitunikmat⬅
Dari mengandungkan anak sulong sehinggalah anak yang ketiga, Cik Sue setia menggunakan set kehamilan Shaklee ini. Bukan sewaktu hamil sahaja, set ini boleh diteruskan penggunaannya untuk penyusuan pula. Jimat kan. 2 in 1 gitu. ๐Ÿ˜‰

set kehamilan shaklee

Apa yang terkandung di dalam #prenatalset ini:

1) ESP
ESP mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan. Ia merupakan soya non-GMO yang diproses dengan suhu yang rendah. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Rendah lemak, tiada kolesterol dan tiada asid uric.

Protein diperlukan oleh ibu hamil untuk pertumbuhan bayi yang sihat. ESP juga membantu penghasilan susu ibu yang penuh nutrisi kepada bayi.


2) Vitamin C
Vitamin C membantu membina saluran darah yang sihat bagi merangsang penyerapan zat besi dan folic asid. Penghasilan kolagen adalah untuk pertumbuhan otot, tulang dan tulang rawan bayi. Selain itu, vitamin C meningkatkan imun sistem dapat mengurangkan jangkitan pada bayi.


3) Vitalea Iron Formula
Dirumus khas dengan 28 vitamin penting & mineral perlu utk kesihatan optimum dan tenaga. Vitalea diperlukan semasa kehamilan kerana kandungan zat besinya membantu mengelakkan risiko anemia pada ibu yang hamil. Ia membantu meningkatkan kuantiti darah semasa kehamilan dan mengelakkan risiko kelahiran bayi pramatang.


4) B Complex
Mengandungi kesemua jenis vitamin B dan juga Acid Folic yang sangat diperlukan oleh ibu hamil. Utk pengetahun semua, 400mcg Acid Folic diperlukan setiap hari sebelum hamil dan semasa awal kehamilan bagi mengurangkan risiko bayi dilahirkan dengan kecacatan tiub neural sehingga 70%.

Pengambilan 400mcg acid folic sehari sebelum hamil

Acid Folic juga membantu menyokong sistem saraf yang sihat, penghasilan hormon dan sel-sel darah merah serta penghasilan tenaga. Selain itu ia membantu mencegah kencing manis pada ibu, mengurangkan risiko kelahiran bayi pramatang dan juga mengelakkan 'baby blues' atau kemurungan.

5) Ostematrix
Ostematrix terdiri daripada kalsium, magnesium, vitamin D, zink, copper, mangan dan boron. Kalsium penting untuk membina dan menghasilkan tulang yang kuat.


6) Omega guard
Omega Guard mengandungi EPA & DHA yang memberi kesan positif terhadap perkembangan kognitif dan visual bayi. Pengambilan tinggi Omega 3 semasa kehamilan juga boleh mengurangkan risiko alahan pada bayi.




Kesan utama setelah mengambil vitamin Shaklee ini ialah :

1. Badan rasa lebih bertenaga kecuali mereka yang kurang air maka badan akan menjadi semakin letih.
2. Perasaan yang gembira dan mood yang lebih stabil.
3. Badan tidak mudah rasa lesu dan letih. Sentiasa rasa bersemangat.
4. Fikiran lebih positif.
5. Tidak mudah stress dan mudah menangani masalah dengan baik dan tenang.
6. Kita tidak akan mengalami kurang darah dan tekanan darah lebih stabil.
7. Membantu melancarkan sistem perkumuhan dengan lebih lancar terutama apabila consume cukup air dalam sehari.
8. Badan mempunyai sistem imun yang tinggi dan mudah recover jika sakit.

Testimoni 1: 
  • Berat badan naik terkawal
  • Muka tak berapa kembang sangat
  • Tak kena simpul mengkarung sepanjang hamil
  • Muka berseri-seri
testimoni set mengandung
Testimoni 2:

Sebelum:
➡ Kaki cramp
➡ Badan lesu
➡ Sembelit
➡ Sakit pinggang, sakit punggung

Selepas consume Shaklee:

➡ Takde lagi cramp kaki
➡ Lancar membuang di tandas
➡ Badan rasa bertenaga
➡ Bacaan hb cantik tak pernah turun

testimoni set mengandung
-----------
Dipetik dr wall fb Dr Hamid Arshat:

Pil vitamin ini penting untuk kesihatan ibu dan utk bina darah utk cegah kurang darah waktu bersalin. Pil2 kalsium utk bina tulang, folic utk keperluan semua sel2 baru utk janin dan fish oil sebagai sumber omega 3 dan DHA utk sel2 otak bayi utk jadi anak pintar.

Setelah bersalin TERUSKAN makan supplemen2 tersebut utk cepat pulih rahim dan kekuatan badan serta utk susu ibu yang berkualiti. Saya cadangkan pil2 tersebut dimakan terus menerus hingga akhir hayat seseorang wanita.

Lihat, doktor pakar sakit puan pun mencadangkan pengambilan suplimen untuk ibu mengandung. Jadi, jangan lupa masukkan dalam senarai barang keperluan yang harus dibeli sewaktu hamil selain baju dan barang-barang bayi yang lain. ๐Ÿ˜‰

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.
Pada hari Sabtu minggu lepas telah berlangsungnya sambutan Hari Raya dan penyampaian hadiah iReach Superstars.

Dalam program ini Master Zainul dan Master Lyna selaku tuan rumah mengambil peluang menyampaikan motivasi dan amanat kepada anak cucu group iReach.


Seterusnya diikuti dengan sesi penyampaian trofi kepada mereka yang naik rank, top scorer vivix dan lain-lain kategori.


Mereka yang layak mendapat trofi ini kemudian berkongsi tips dan rahsia bagaimana mereka boleh berjaya. Untung sape yang datang. Dapat tips face to face lagi meresap dalam jiwa. Semangat tu lagi membuak-buak nak berjaya macam diaorang.

Majlis turut dimeriahkan lagi dengan cabutan bertuah. Hadiah bukan cikai- cikai u olls. Untung la yang dapat hadiah cabutan bertuah tu.. Jeles Cik Sue tengok tau. ๐Ÿ˜„


Walaupun Cik Sue tak dapat hadir kerana menghadiri sukan sekolah anak, Cik Sue tetap dapat update terkini dalam group whatsapp dan facebook. Terima kasih pada kawan-kawan yang sudi berkongsi.

Tahniah pada kawan-kawan yang menerima award. Keep it up your good work!

Cik Sue berharap majlis iReach Superstars ini dapat diteruskan lagi pada masa-masa yang akan datang kerana ia adalah salah satu pemangkin semangat kepada semua SID untuk bekerja keras naik rank dan meningkatkan jualan serta membesarkan empayar masing-masing.

Siapa yang tak suka bila hasil usaha penat lelah, dihargai dan diraikan dalam majlis gilang gemilang seperti ini kan?

Meriah kan majlis ni u olls. Best ke best? Ingin menjadi sebahagian daripada team iReach? Hubungi Cik Sue nanti kita sembang panjang ok. ๐Ÿ˜Š

➡013 4774 285⬅
➡013 4774 285⬅

Jom ikuti kemeriahan majlis ini dengan klik video di bawah. Pasti korang pun rasa seronok dan teruja.

iReach Superstar 2016 Ogos
Apa yang membezakan Shaklee dengan suplemen lain ialah pada landmark studynya.

Landmark study telah diasaskan oleh CEO Shaklee iaitu Mr Roger Barnett. Tujuan nya adalah untuk mendapatkan data saintifik bagi membuktikan produk Shaklee benar-benar berkesan.

Berjuta-juta dollar sudah dibelanjakan untuk Research and Development (RnD) oleh Shaklee dengan tujuan untuk menghasilkan produk-produk berkualiti nombor satu di dunia, berkesan dan selamat.


Mr Roger mengusulkan kepada National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) untuk membuat satu study ke atas suplemen Shaklee ni.

NHANES setuju untuk conduct study ni dan telah memilih University of California, Berkeley (UC- Berkeley) untuk mengetuai study ni.

Orang no 1 dalam study ini ialah Dr Gladys Block. Beliau adalah antara orang yang hebat dalam bidang Epidemiologi & Public Health Nutrition.

Dr Gladys Block dan timnya telah diberikan kuasa penuh untuk handle study ni. Apa sahaja keputusan daripada study ini akan diterbitkan. Baik ataupun buruk tetap akan diterbitkan. Takde sorok2 punya cerita.

Anda sendiri pun tahu kan, kalo keputusan yang keluar itu adalah BURUK ianya akan memberi kesan buruk kepada syarikat. Syarikat maybe boleh terus jatuh dan gulung tikar.

Tapi TIDAK pada Shaklee, mereka yakin yang suplemen mereka ni BAGUS dan TERBAIK lima bintang.

Sebab tulah, takde mana-mana syarikat suplemen di dunia yang berani buat landmark study macam ni tau. Sekarang, korang pun tahu sebab ape kenn..

Selepas siap study yang dibuat oleh Dr Gladys Block (UC-Berkeley), Mr Roger minta pula third party saintis buat review untuk cek semula study (peer review) yang dibuat oleh tim Dr Gladys.

Ini bertujuan untuk:

1- Cek semula jika ada mana-mana study yang tak tepat / accurate
2- Once result study tu ada 3rd party punya review, so sapa-sapa pun tak boleh nak argue / persoalkan akan keputusan study tersebut

Keseluruhannya keputusan daripada study ni sangatlah mengujakan!

(Ofkoz la Shaklee telah membuktikan produknya adalah yang TERBAIK)

Lihat gambarajah di bawah:
๐Ÿ‘‰ biru: orang tak makan vitamin
๐Ÿ‘‰ merah: orang makan vitamin jenama lain
๐Ÿ‘‰ hijau: orang makan vitamin Shaklee




Contoh insiden serangan jantung
Orang tak makan vitamin ada risiko 5%. Orang makan vitamin jenama lain lebih tinggi risiko iaitu 7%. Manakala orang yang makan Shaklee risiko lebih rendah iaitu 3%.

Pasti ada yang tertanya-tanya, kenapa yang makan vitamin bukan jenama Shaklee tapi lebih tinggi risiko dari orang yang tak makan vitamin?

Antara kemungkinan sebabnya ialah mereka makan vitamin sintetik. Vitamin sintetik itu ialah ia meniru vitamin semulajadi tetapi menggunakan bahan-bahan kimia dan diciptakan di dalam makmal. Harganya adalah lebih murah berbanding vitamin semulajadi.

Jangan sebab nak dapat harga murah, anda merisikokan diri untuk mendapat kesan atau penyakit yang berbahaya. Diri sendiri juga yang merana nanti.

Apa lagi yg membuatkan Shaklee ISTIMEWA & BERKESAN?

✔ 350 ujian dijalankan ke atas setiap bahan botani yg digunakan dalam setiap produk.
✔ Lebih 80,000 ujian kawalan kualiti produk dijalankan setiap tahun.
✔ USD300 juta dibelanjakan setiap tahun untuk tujuan R&D ke atas produk.
✔ Terdapat 60 orang saintis bertauliah dalam pembangunan produk Shaklee.
✔ Terdapat 125 jurnal/kertas kajian klinikal ke atas produk Shaklee.
✔ Seramai 121 atlet Sukan Olimpik yg mengamalkan vitamin Shaklee telah memenangi pingat emas.
✔ Pihak NASA mempercayai Shaklee untuk menyediakan Shaklee Astro-Aide untuk dibekalkan kepada angkasawan mereka sewaktu di angkasaraya.
✔ Dijamin tidak mengandungi sebarang bahan sintetik, perasa, pewarna atau pengawet tiruan.


Testimoni 1: Seorang professor nakkan benda yang ada bukti. Dah guna Shaklee 47 tahun.


Testimoni 2: Mrs Ellen ni dah berumur 70 tahun. Secara puratanya, ahli keluarganya hidup di bawah umur 60 tahun. Ayahnya sendiri pun meninggal di usia 40 tahun kerana serangan jantung

Asbab Shaklee (dengan izin Allah), beliau masih hidup dengan sihat sehingga hari ni..

Testimoni 3: Nenek ni dah berumur 77 tahun. Pengguna yang gembira dan share pada yang lain pula. Dah guna Shaklee hampir 50 tahun.


So, kalau kawan2 semua nak cari suplemen, pastikan 3 benda ni;

1) Suplemen tu diekstrak dan diambil dari sumber-sumber yang terbaik & semulajadi
2) Sebelum dijual di pasaran TELAH dibuat kajian berulangkali (dan sentiasa diupgrade dari semasa ke semasa)
3) Telah terbukti memberikan kesan yang positif ke atas kesihatan manusia

Jika anda belum mula ambil produk Shaklee, jangan kata anda telah 100% menjaga taraf kesihatan anda. Bagi yg telah mula mengamalkan suplemen, semak semula kredibiliti jenama suplemen anda. Adakah ia setanding Shaklee?

Sekarang ni lambakan suplemen di pasaran adalah sangat banyak. Buatlah pilihan yang bijak!

Shaklee dijamin dan telah terbukti selamat, berkesan dan semulajadi.

-Suhailah-
Pengamal, Pengedar & Mentor Bisnes Shaklee.
013- 4774 285
Pada October 2006, Barbara disahkan mengidap kanser payudara. Dia menjalani dua pembedahan membuang ketumbuhan di payudara.


Selain itu ada rawatan lain yang dijalani oleh beliau antaranya ialah kimoterapi dan radiasi.

Selepas habis semua sesi kimoterapi, beliau mula ambil semula suplemen yang beliau amalkan sebelum ini iaitu #nutriferon, #vitalea, #ostematrix, #vitaminC ditambah dengan #vivix selepas 6 bulan rawatan susulan terakhir beliau.

Pakar Onkologi Pembedahan dalam Unit Payudara di Pusat Kanser Moffit di Tampa Florida mengatakan bahawa hasil pemeriksaan darah Barbara semuanya baik. Takde langsung sel kanser.

Barbara kemudian bertanya pada doktor ada kemungkinan kanser payudara ini boleh baik tak?

Doktor jawab Tidak. Tetapi ia boleh menghalang kemunculan semula kanser payudara dan kanser prostat.

Moffit telah mengeluarkan belanja 1 million dolar untuk membuat ujikaji terhadap satu bahan bagi pesakit kanser.

Barbara kemudian bertanya kepada doktor, "apakah bahan itu?"

Doktor pun beritahu Barbara yang bahan itu ialah RESVERATROL.

Kemudian Barbara beritahu pada doktor yang beliau telah consume vivix selama 6 bulan. Dalam vivix ada kandungan RESVERATROL.

Kajian yang doktor ni baru nak buat ke atas RESVERATROL sangat lah mahal berbanding dengan harga vivix

Doktor terkejut dan berkata "Awak orang PERTAMA yang saya lihat mempunyai kesan terbaik dengan resveratrol dan saya akan melakukan ujikaji ke atas awak"

Jika ujikaji ini diluluskan, saya gembira kerana dapat membantu Susan B Komen Foundation dalam kajian ini.

Mengambil vivix, nutriferon dan suplemen yang lain membuang rasa takut saya yang kanser ini akan datang semula kata Barbara.

Bagaimana vivix membantu? 
-------- 

Resveratrol mampu menyekat sel kanser daripada merebak dan mencetuskan proses mematikan sel kanser (apoptosis).


Resveratrol yang terkandung dalam Japanese knotweed juga mempunyai efek pencegahan terhadap penyakit kanser.


Resveratrol terbukti mampu mencegah penyakit kanser seperti kanser payudara, kanser prostat, kanser colon, kanser pankreas dan tiroid.




Testimoni vivix membantu melawan sakit kanser DI SINI.

Anda bukan membayar untuk sebotol vivix. Anda melabur untuk sebuah nikmat yang tiada penggantinya iaitu KESIHATAN.


Kongsikan kisah ini kepada rakan2 anda yang mempunyai sakit kanser. Mana tahu ianya boleh membantu merubah kesihatan mereka pada yang lebih baik.

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.