Tulang Peha Patah,Kini Kembali Tumbuh Dan Bercantum

Ngeri betul, bila cik sue terbayang tulang patah. Ye lah kan pasti rasa teramat sakit. Ada yang kena simen berbulan-bulan lamanya dan ada yang perlu pakai tongkat. 

Hari ni cik sue kongsikan seorang customer yang tulang peha nya patah dan kini semakin baik selepas konsisten mengamalkan suplemen Shaklee.

Cikpuan Asma telah menggunakan vivix dan ostematrix selama 3 bulan selepas keluar dari hospital.

Dalam masa 2 bulan telah nampak perubahan.
 tulang dah tumbuh
 sikit lagi nak bercantum

Doktor pun bagi keizinan teruskan makan suplemen shaklee. Sebab biasanya patah tulang peha ni ambil masa tulang nak kembali tumbuh. Doktor dah bagi jejak kaki 50% ke lantai dengan menggunakan tongkat.

Alhamdulillah semakin sembuh.


Vivix adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat, polygonum cuspisdatum, european elderberry dan lobak merah.


Bagaimana Vivix bertindak ke atas sel tubuh? Melalui 4 cara berikut.



Kesihatan ini mahal. Sebabnya tak boleh dibeli walau duit berkepuk. Health is wealth.


Jika ada kawan-kawan yang alami isu yang sama seperti cikpuan Asma boleh cuba vivix ini.

Hubungi sue
 013 4774 285
 ig:sihatitunikmat

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen