Resepi ESP Yang Lazat Dan Menyelerakan Anda Patut Cuba

ESP ialah protin soya yang merupakan salah satu produk yang laku keras setiap masa. Lagi-lagi sewaktu nak masuk bulan puasa. Ramai yang buat stok ESP sebagai set sahur instant di bulan puasa.
  • ESP diperbuat daripada protin soya Non Gmo (non Genetically Modified Organism). 
  • Setiap hidangan menyediakan 14gm protin soya yang berkualiti rendah lemak,bebas laktosa dan kolesterol. 
  • Lengkap dengan 9 asid amino perlu 
  • Mengandungi 5 vitamin B dan setengah nilai harian kalsium 
  • Menyediakan semula jadi isoflavones soya. 
Antara resepi ESP yang anda harus cuba:











Semuanya menyelerakan tekak kan. Jangan lupa cuba tau.

Ibu hamil ni pun dapat berpuasa penuh tanpa rasa lembik dan lemah. Apa rahsianya? Tonton video ini.

Puasa Semasa Hamil Tak Semestinya Lembik Lunyai. Tengok Betapa Cergas Makcik ni.

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.


Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen