Gastrik Lega Selepas Ambil Peppermint Ginger Plus

Sewaktu zaman sekolah dulu, ada kawan cik sue sorang ni yang kerap diserang gastrik. Masa tu cik sue tak tahu pun apa itu gastrik. Sehinggalah cik sue sendiri melihat kawan cik sue sorang ni meraung menangis sambil menahan perut dengan tangan bila gastrik menyerang. Berguling-guling menangis dah macam sakit period pain pun ye juga.


Selepas beliau minum susu baru gastrik tu reda. Memang kesian dekat dia. Makan memang kena on time. Jika tak, berdrama lagi lah nanti. Sakit oi..

Macam puan ni lah, 10 tahun derita gastrik kronik. Selepas 10 tahun baru gastrik beliau semakin reda dan berkurang. Jemput tonton video ini.

Sengsara Gastrik Kronik 10 Tahun Terubat Secara Tak Sengaja? Biar Betul... 

Testimoni: Peppermint ginger plus tu best sangatlah sis, bila gastrik nak datang makan sebiji ke dua biji dah sedap je perut. Lega dengar sebab memang membantu sangat-sangat kalau time gastrik nak datang.


Peppermint Ginger Plus ni ada 4 herba utama:-
1. Peppermint (pudina)
2. Ginger (halia)
3. Anise (bunga lawang)
4. Fennel (jintan manis)

Dah macam nak masak sup pulak

Bahan-bahan ni semua ada khasiat tersendiri tau!

Pudina - membantu melegakan gastrik, pedih ulu hati, loya-loya, membantu kalau selesema

Halia - buang angin dalam badan, membantu proses pencernaan, mengurangkan ketidakselesaan perut dan loya

Bunga lawang - mengurangkan kembung perut, mengurangkan demam, membantu masa selesema dan batuk

Jintan - buang angin, cuci usus, pecah lemak!

Haa macam banyak sangat pula kegunaan Peppermint Ginger Plus ni kan. Dan kalo tak tahan bau sesetengah vitamin macam vitalea, b complex ke...boleh telan sama-sama dengan Peppermint Ginger Plus ni. Rasa nyaman je.

Kalau belum try ce try... Boleh telan terus camtu atau minum sebagai teh. Sedappp teh herba gitu.

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 011 1090 4139 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

1 ulasan:

  1. nak puasa ji nanti ramai la yang gastrik.. em.. kesiannya..

    BalasPadam