Krim Malam Nutriwhite Shaklee: Mengapa Ramai Sukakannya?

Sejak cik sue terjebak menggunakan set Nutriwhite Shaklee, memang teruja sangat nak share dengan kengkawan shaklee effect selepas menggunakan set ini. Cik sue bermula dengan pencuci muka, makeup remover, toner,  soothing radiance whitening softener dan krim malam. 

set kecantikan shaklee

Lagi 3 produk dalam set nutriwhite ini yang belum cik sue cuba.

Krim malam Nutriwhite atau dikenali dengan nama Overnight Renewal Whitening Cream. Overnight Renewal Whitening Cream membelai kulit anda dengan nutrien yang diperkaya sumber semulajadi di saat anda tidur. Kulit yang kering akan kelihatan lebih lembut, cerah berseri pada keesokan paginya.

Apakah manfaat memakai krim malam?

1) Memberikan kesihatan pada kulit
2) Memperbaiki kerosakan-kerosakan yang berlaku pada kulit wajah
3) Melembapkan kawasan tertentu pada muka yang kering
4) Membuat kulit menjadi lebih baik dan tekstur kulit wajah juga akan menjadi halus
5) Meningkatkan pertumbuhan kolagen yang ada dalam kulit wajah
6) Meningkatkan peredaran darah.
7) Mampu menghilangkan garis halus dan kedutan yang muncul di kulit wajah
8) Membuat kulit sentiasa lembut
9) Boleh menjaga serta menjana semula kulit wajah
10) Boleh memberikan kulit wajah yang tambahan lembab
11) Menjadikan kulit wajah lebih lembut
12) Meningkatkan pengeluaran elastin pada kulit
13) Dapat membantu dalam mempercepatkan kitaran penggantian kulit baru
14) Boleh memberikan kesan awet muda
15) Mencerahkan kulit wajah, serta menjauhi kulit dari kekusaman
16) Membantu menenangkan kulit wajah dari iritasi
17) Membersihkan kotoran yang terdapat pada kulit wajah
18) Mencegah terjadinya kerosakan tisu kulit
19) Dapat mengurangkan perubahan warna yang terjadi pada kulit wajah
20) Mengurangkan pelbagai macam masalah kulit seperti jerawat dan pendedahan kepada cahaya matahari
21) Menyerap minyak yang berlebihan pada kulit wajah.
22) Mampu menyamarkan noda hitam di wajah
23) Memastikan kulit wajah mendapatkan warna yang sekata
24) Membantu meremajakan kulit dan memberikan nutrisi yang diperlukan kulit wajah
25) Dapat menghilangkan stres

Overnight Renewal Whitening Cream

  • Bertindak sepanjang malam untuk memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit
  • Linden membekalkan khasiat dan melembapkan lapisan kulit paling dalam
  • Scullcap mencerahkan dan melegakan keradangan kulit
  • Vitamin C aktif mengurangkan jeragat dan cela serta mengembalikan kecantikan kulit
  • Kulit terasa lebih halus, lebih lembut dan tampak lebih berseri apabila anda bangun daripada tidur pada keesokan harinya
Testimoni krim malam Shaklee Nutriwhite:

Testimoni 1: Bangun pagi pun masih rasa lembut kulit macam baru basuh


Testimoni 2: 1st time guna krim malam sebab takut kulit makin berminyak tapi tidak, syukur banyak-banyak.


Testimoni 3: Tapi sejak guna Overnight Renewal Whitening Cream jerawat nasi dah takde. Muka rasa lembut, kat bawah kulit pun dah tak rasa ada biji jerawat nasi tu. Yang paling best, parut jerawat makin pudar. Kebanyakannya hampir langsung tak nampak. Muka pun dah tak kusam. Makin putih.


Testimoni 4: Ada sekali malam tu tempek overnight cream. Esok bangun rasa ehh macam berkurang sikit bekas hitam parut tu. Overnight cream Nutriwhite satu-satunya krim yang KG pakai sampai licin walaupun bosan nak tunggu habis tu.


Testimoni 5: Lembut je kat muka. Bila bangun rasa segar sangat-sangat.


Testimoni 6: Guna krim malam Nutriwhite bangun pagi muka tak berminyak sangat, biasa berminyak di T zone.


Kawan-kawan dah baca testimoni di atas? So amacam? Teruja tak rasa nak mencuba? Cepat-cepat hubungi cik sue untuk konsultasi. :)

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kecantikan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.


Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen