Penyakit Kronik Mak Cik Makin Pulih Dan Dapat Ke Surau Semula

Tekanan darah tinggi dan diabetes adalah di antara penyakit yang umumnya dialami oleh masyarakat Malaysia. Seawal usia kanak-kanak pun, ada yang sudah terkena penyakit kencing manis. Kesian kan.

tekanan darah tinggi

Benarlah pepatah yang menyatakan, penyakit itu tidak mengenal usia. Sesiapa sahaja boleh jatuh sakit. Apa yang boleh kita buat sebagai langkah berjaga-jaga ialah dengan menjaga pemakanan harian kita, disamping mengamalkan gaya hidup yang sihat seperti bersenam setiap hari, minimumkan stress, bersosial dengan golongan yang positif dan sebagainya.

Cik sue kongsikan satu testimoni seorang mak cik yang berusia 50-an. Dulu nak jalan kaki pergi surau tak larat, sekarang dah boleh ke surau. Seronokkan dapat bantu seseorang meningkatkan kesihatan kepada yang lebih baik.


Mak cik 50-an  yang ambil Vivix untuk masalah diabetes, tekanan darah tinggi, penapis buah pinggang bocor dan masalah katarak. Banyak sangat kesan positif.

Dulu nak jalan kaki pergi surau tak larat, sekarang dah boleh ke surau. 

Mata dah semakin baik, urine dah semakin clear.

Dah beli 2 botol Vivix siap-siap dah ni.

Vivix ialah minuman campuran botani yang bukan sahaja mengandungi resveratrol, malah kaya dengan 15 polifenol yang bertindak sebagai antioksidan dan antipenuaan sel.


Vivix dapat (1) mempertahankan sel (2) memberi tenaga kepada sel (3) memperbaiki sel dan (4) meningkatkan prestasi sel.



Tanya diri kita berapakah harga nilai KESIHATAN kerana kesihatan itu MAHAL. Jika anda atau ibu bapa, saudara mara, rakan-rakan anda mengidap penyakit kronik, cubalah ikhtiar dengan Vivix. Harga bukan ukuran kerana nilai SIHAT itu lebih MAHAL.

Disclaimer: Vivix adalah vitamin, bukan ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulih penyakit kritikal.


Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

5 ulasan:

  1. Passive Financial Investment. Sekali Invest, Profit RM600,000.Duduk Diam-Diam Dapat Duit. Terbukti.

    Assalamualaikum,

    Channel dicipta untuk sesiapa yg berminat untuk Short Term Investment ( Min. 3 Tahun) atau kurang.

    Pelaburan adalah berasaskan Forex Trading Platform.
    Bagi sesiapa yang selalu LOSS dalam berdagang FOREX, Ini peluang terbaik untuk anda.

    Dengan Follow Trader Profesional ,anda meminimumkan LOSS dalam berdagang dan Profit 15% ke 25% Sebulan.

    Trader ini adalah Professional Trader dari Rusia yang telah trade dengan profit keuntungan 15% ke 25% sebulan sejak tahun 2014 lagi. Ramai yang telah jadi jutawan dengan hanya melakukan Copy Trade bersama trader ini.

    Berikut adalah catatan keuntungan trader ini sejak 2014. Beliau berjaya kembangkan Modal USD5,000 ke USD255,000 dengan pengetahuan Teknikal Trading yang dimiliki oleh beliau :-

    Feb 2014 : 21.35%
    Mar 2014 : 18.47%
    Apr 2014 : 18.18%
    Mei 2014 : 20.01%
    Jun 2014 : 16.38%
    Jul 2014 : 21.35%
    Aug 2014 : 19.31%
    Sept 2014 : 18.78%
    Okt 2014 : 21.19%
    Nov 2014 : 30.00%
    Dec 2014 : 25.13%

    Jan 2015 : 22.98%
    Feb 2015 : 23.53%
    Mar 2015 : 31.13%
    Apr 2015 : 29.94%
    Mei 2015 : 27.27%
    Jun 2015 : 22.53%
    Jul 2015 : 26.12%
    Aug 2015 : 19.83%
    Sept 2015 : 24.80%
    Okt 2015 : 19.79%
    Nov 2015 : 19.79%
    Dec 2015 : 14.50%

    Profit 2016 : Sila whatsapp saya untuk details.

    Anda tidak perlu buat apa2. Just Deposit dan tengok akaun anda GROW setiap hari.

    Bagaimanakah RM 460 boleh menjadi sehingga RM 60,000 dalam 3 tahun?

    ATAU

    Bagaimanakah RM 4,600 boleh menjadi sehingga RM 600,000 dalam 3 tahun?

    Unjuran Keuntungan Modal RM 460= USD100 (15% Profit Est Setiap Bulan)
    =============================

    Bulan 0 = RM 460
    Bulan 1 = RM 529.00
    Bulan 2 = RM 608.35
    Bulan 3 = RM 699.60
    Bulan 4 = RM 804.54

    Bulan 12 = RM 2,461.12
    BULAN 13 = RM 2,830.28
    Bulan 14 = RM 3,254.82
    Bulan 24 : RM 13,167.58
    Bulan 25 : RM 15,142.72

    =====================
    Bulan 36 : RM 61,260.74
    =====================

    Unjuran Keuntungan Modal RM 4,600 = USD 1000 (15% Profit Est Setiap Bulan)
    =============================

    Bulan 0 = RM 4,600.00
    Bulan 1 = RM 5,290.00
    Bulan 2 = RM 6,083.50
    Bulan 3 = RM 6,996.00
    Bulan 4 = RM 8,045.40

    Bulan 12 = RM 24,611.20
    BULAN 13 = RM 28,302.80
    Bulan 14 = RM 32,548.20
    Bulan 24 : RM 131,675.80
    Bulan 25 : RM 151,427.20

    =====================
    Bulan 36 : RM 612,607.40
    =====================
    Ini formula berdasarkan Profit 15% setiap bulan yang dicatatkan oleh Trader Profesional ini:-

    Bayangkan jika anda Gandakan Investment anda kepada RM 46,000 . Ia akan membawa pulangan sehingga RM 6 JUTA.

    Saya akan whatsapp Details Akaun Leader untuk copytrade. Saya juga akan forward Slide Presentation untuk maklumat details.

    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH)
    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH)
    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH)

    DAFTAR PERCUMA

    IGOFX KL
    http://igofx.com/?code=357423


    Ramai orang Malaysia yang telah join dan mula profit setiap bulan. Join sekarang untuk masuk ke dalam Grup WhatsApp IgoFx Malaysia.

    BalasPadam