Bebas Jaundis, Luka Czer Cepat Kering Dan Susu Ibu Meriah. Apa Rahsianya?

Sebelum ni ciksue pernah kongsikan cerita ciksue berpantang dengan Vivix pada anak ketiga. Harini ciksue kongsikan pengalaman Puan Nor Izzati pula.


Vivix peneman berpantang saya.

Ini pula kisah berpantang saya dengan vivix.

Kenapa best sangat pantang dengan si botol merah ni?

berpantang dengan shaklee

Pantang anak sulung dulu saya trauma sebab luka caesar ada sedikit nanah dan hampir terbuka sebab ikut sangat cakap orang minum pati haruan.

Jadi, pantang anak kedua memang nak yang terbaik. Tu sebab tak kisah spend duit lebih janji tak trauma macam anak sulung.

Alhamdulillah, yang bestnya pantang dengan vivix ni anak saya takde kuning. Walaupun berpantang sambil jaga anak sulung juga, dan berpantang sendiri, tetap rasa bertenaga je.

Hari ke 15 berpantang, dah rasa macam habis pantang, sampai encik suami cakap kenapa pakai lawa-lawa, tak nampak macam orang dalam pantang pun?  

Luka caesar pun cepat je kering. Yang lagi best production susu ibu pun banyak.

Pendek kata, memang pengalaman berpantang dengan Vivix sangat berbaloi.

Surely, kalau diberi rezeki bersalin anak ketiga pulak, memang saya nak berpantang dengan Vivix lagi sebagai peneman pantang saya.

Badan kita nak pakai lama. Alang-alang membeli biarlah produk itu berkualaiti sekalipun harganya mahal. Vivix ini dicipta oleh para saintis Shaklee hasil kajian yang bertahun-tahun, bukan produk cap ayam bancuh belakang rumah.


Orang cakap belum cuba belum tahu kan. Bila dah cuba pasti jatuh cinta.

Testimoni 1: 3 hari berturut amalkan Vivix alhamdulillah terus hilang rasa sakit jahitan luka

bersalin czer

Testimoni 2: Muka tak pucat, tak letih, tak stress. Baby takde kuning, susu meriah, luka czer cepat kering tak rasa sakit pun.
set berpantang shaklee

Testimoni 3: Alhamdulillah badan memang cergas sepanjang berpantang, susu badan meriah dan luka jahitan bersalin normal baik dalam kurang 10 hari.
luka czer cepat kering

Kepada mommies yang mencari set berpantang, boleh lah masukkan Vivix ini ke dalam list barang-barang yang perlu dibeli.

Berita baik pada mommies, sekarang ini ada promosi Vivix iaitu:-


Beli 6 PERCUMA 1 (RM2,280), anda dapat:
 FREE membership rm65
 FREE postage rm10
 FREE sebotol Vivix bernilai rm475
 Cashback bonus rm250.80
 Dapat beli 2 cooler beg dan sudu pada harga rm8 sahaja
Anda jimat RM455


Beli 2 (RM722), anda dapat:
 DISKAUN 5%
 FREE membership rm65
 FREE postage rm10
 Cashback bonus rm36.10
Anda jimat RM113

Wah, lihatlah sendiri berapa banyak jumlah wang yang anda telah jimat.

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 011 1090 4139 untuk saya bantu anda.


faedah mendaftar ahli shaklee


Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 011 1090 4139. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen