Berapa Income Saya Boleh Dapat Dari Bisnes Shaklee?

Hai semua.

Ramai yang tanya ciksue berapa income yang saya boleh dapat bila join bisnes Shaklee? Ok, sebelum menjawab soalan tersebut ciksue ceritakan dulu bagaimana nak join bisnes Shaklee.


Pertama anda perlu sign up membership Shaklee dengan membuat bayaran RM75 (termasuk postage) atau boleh memilih mendapat FREE membership dengan membuat belian produk dalam RM750++

Sebenarnya bonus Shaklee ada banyak pecahannya lagi seperti car bonus, bonus naik rank dan sebagainya. Yang ciksue terangkan ini cuma asas sahaja.

Untuk layak dapat bonus Shaklee anda perlu membuat belian dengan menepati syarat points yang telah ditetapkan. Bonus paling tinggi ialah 21%.


Bila anda buat belian produk anda layak dapat bonus jika menepati seperti syarat di atas. Bonus ni siapa pun boleh dapat maksudnya samada anda terlibat dalam bisnes Shaklee atau hanya ahli makan sendiri je.

Best ke sangat best.

Kalau selama ni anda hanya ahli makan sendiri je, tetiba rasa teringin nak merasa bonus dari Shaklee, anda boleh kumpul order dari keluarga, kawan-kawan office, jiran tetangga dan sanak saudara. Kumpul sampai cukup points baru beli.

Bulan depan nantikan bonus Shaklee masuk ke dalam akaun anda pada tengah bulan samada 13 atau 14 haribulan. Wow, bestkan.

Ini pula bonus mengikut rank. Bonus Shaklee tidak terhad seperti di dalam poster ini. Konsep bonus Shaklee ialah siapa usaha lebih dia dapat lebih. Semakin besar organisasi anda, semakin banyak orang yang anda bantu, makin besar lah bonus anda.


Ini pula contoh bonus rakan-rakan ciksue. Belum sampai hujung bulan ada yang sudah mencecah sehingga RM2,000. Haa...lepas dah duit nak bayar taska, nak beli susu dan pampers anak, nak bayar bil api dan sewa  rumah, duit isi minyak dan tol.

Best ke sangat best.

Ni ada lagi contoh duit bonus awal bulan ok, akhir bulan mesti lagi banyak sebab akhir bulan lagi banyak pembelian vitamin lagi-lagi sewaktu orang baru dapat gaji.


Zaman sekarang ni, memang rata-rata orang semuanya mencari pendapatan tambahan. Bisnes Shaklee ini ada potensi tinggi kerana produknya senang dijual, sentiasa ada repeat order kerana produknya yang berkesan serta harganya yang berpatutan setanding kualiti produknya.

Semua orang tak kira lelaki atau perempuan, surirumah, pelajar universiti, pekerja kerajaan atau swasta layak untuk sertai bisnes Shaklee ini asalkan ada kemahuan serta rajin berusaha.

Ciksue mencari calon baru bagi mengisi kekosongan dalam tim ciksue. Ciksue memerlukan pengedar baru dari semua negeri termasuk Sabah,Sarawak.


Jika sekiranya anda yang sedang mencari pendapatan tambahan, side income atau duit tepi jom sertai bisnes Shaklee dengan ciksue bersama tim Mumtaz Legacy.

Bimbingan disediakan. Anda tak perlu risau jika tiada pengalaman berniaga. Segalanya akan diajar dari a-z.

Mulakan langkah pertama anda sekarang dengan menghubungi ciksue di talian 011 1090 4139 atau klik je terus link wasap ni www.wasap.my/601110904139.

0 Pembaca Setia:

Catat Ulasan