Demam Denggi, Platlet Darah Kembali Naik Selepas Makan Vivix

Setiap kali dengar orang kena denggi, berdebar jantung. Sebab takde ubat. Cuma harap badan sembuh sendiri kan? Alhamdulillah suami kepada Puan Fadzilah Salleh kembali sihat.


Jom baca perkongsian kisah suami beliau.

Nak share vivix effect suami saya sendiri yang baru ni positif demam denggi. Start kena 26/7/2018 haritu, tapi baru ke hospital hari ketiga denggi.

Hari pertama doktor sahkan positif denggi. Doktor just kata denggi takde ubat, just banyakkan minum air masak sahaja. Waktu tu platlet darah masih okeyh.

Esoknya hari kedua check darah semula, platlet darah drop dari 160 drop ke 148. Doktor cakap risau kena denggi berdarah.

Malam sebelum tido tu ikhtiar bagi suami Vivix sesudu, sebab esoknya nak check darah lagi. Doktor memang tak bekal ubat. Badan suami pun dah naik bintik-bintik merah tu. Risaunya tak tau nak cakap. Sapukan sekali Herbal Blend walaupun tak tau macam mana tindak balasnya. Ikhtiar je.

Esok paginya, check darah lagi, miraclenya platlet darah suami naik mendadak dari 146 terus ke 178, Ya Allah! terkejut sangat, bintik-bintik merah tu pun beransur hilang jugak. Dari tengok suami demam melepek, mengadu sakit-sakit sendi, Alhamdulillah, dah sihat dah sekarang. Asbab ikhtiar dengan Vivix Shaklee Allah bagi sembuh .


Berita baik pada anda semua, sekarang ini ada promosi Vivix iaitu:-


Beli 6 PERCUMA 1 (RM2,280), anda dapat:
 FREE membership rm65
 FREE postage rm10
 FREE sebotol Vivix bernilai rm475
 Cashback bonus rm250.80
 Dapat beli 2 cooler beg dan sudu pada harga rm8 sahaja
Anda jimat RM455


Beli 2 (RM722), anda dapat:
 DISKAUN 5%
 FREE membership rm65
 FREE postage rm10
 Cashback bonus rm36.10
Anda jimat RM113

Wah, lihatlah sendiri berapa banyak jumlah wang yang anda telah jimat.

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 011 1090 4139 untuk saya bantu anda.


faedah mendaftar ahli shaklee


Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 011 1090 4139. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen