Eczema Hilang, Kulit Licin Bonusnya Nampak Awet Muda

Eczema adalah salah satu penyakit kulit yang berkaitan dengan imun sistem badan. Ciksue sendiri ada pengalaman menguruskan anak yang mengidap eczema sewaktu dari umur 3 bulan. Memang diakui kosnya adalah tinggi.

Tapi harini ciksue ingin berkongsi cerita seorang anak yang membantu ibunya kembali pulih dari eczema yang kronik.

Ini kisah mak saya dengan Vivix. 

Bila sebut pasal Vivix dulu-dulu, saya rasa macam mahalnya Vivix ni. Masa tu macam betul ke testimoni-testimoni yang diorang share ni.

Tapi disebabkan kisah ni, memang dah buatkan saya berubah pendapat dan nak share dengan semua kebaikannya. Sangat berbaloi.

Kisahnya, mama ada masalah eczema kronik. Banyak dah berubat sana sini. Dah berbelas tahun dah eczema mama. Duit pun habis beribu untuk berubat. 

Bayangkanlah sekali pergi rawatan sahaja dah rm500++. Tapi, eczema mama tetap tak surut.

(Siapa yang kenal mama tahulah macam mana kisah ni)

Saya pun baca segala details Vivix, cari dia punya kebaikan segala kandungan dia. Time tu nekad, aku mesti cuba beli Vivix untuk mama. Tak kesahlah, cuba je dulu. Terus grab 2 botol.


Hasilnya lepas 3 bulan, alhamdulillah memang amazing. Eczema mama hilang, kulit pun makin licin, bonus awet muda. Sakit-sakit sendi, gastrik pun hilang. Cuma tinggal sikit-sikit je lagi dekat tangan yang degil tak nak hilang lagi.


Bonus, walaupun mama dah 59 tahun. Tapi orang ingat mama masih 40an.

-Nor Izzati-

Alhamdulillah, happy melihat orang kesayangan kita sembuh dari penyakit kan. Tak rugi ikhtiar dengan Vivix ni.

Vivix ni bukan ubat ye. Jangan salah faham pulak. Ianya cuma makanan tambahan yang membantu topup nutrisi yang tidak cukup dalam badan. Bila nutrisi cukup, badan pun makin sihat kerana organ dapat berfungsi dengan baik.

(Produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.)

Sebotol Vivix 150ml, harga retail ialah RM 475, postage RM10.

Berita baik pada anda semua, sekarang ini ada promosi Vivix iaitu:-


Beli 6 PERCUMA 1 (RM2,280), anda dapat:
 FREE membership rm65
 FREE postage rm10
 FREE sebotol Vivix bernilai rm475
 Cashback bonus rm250.80
 Dapat beli 2 cooler beg dan sudu pada harga rm8 sahaja
Anda jimat RM455


Beli 2 (RM722), anda dapat:
 DISKAUN 5%
 FREE membership rm65
 FREE postage rm10
 Cashback bonus rm36.10
Anda jimat RM113

Wah, lihatlah sendiri berapa banyak jumlah wang yang anda telah jimat.


Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 011 1090 4139 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 011 1090 4139. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen