Pulih Dari Operation Apendiks Ketika Hamil Dengan Vivix

Apendiks duduk di persimpangan usus kecil dan usus besar. Ia adalah tiub nipis kira-kira empat inci panjang. Biasanya, apendiks duduk di bahagian bawah abdomen kanan.


Appendicitis: Atas sebab-sebab yang tidak jelas, apendiks sering menjadi radang, dijangkiti, dan boleh pecah. Ini menyebabkan kesakitan yang teruk di bahagian bawah perut, bersama dengan loya dan muntah.


Jangan dibuat main bila kerap sakit perut. Perlu jumpa doktor dengan segera untuk pengesahan penyakit.

Ciksue share pengalaman Kak Liz yang kembali pulih selepas pembedahan apendiks ketika hamil.

-------------------------------
Sebenarnya masa 1st time beli dan rasa keenakan jus pekat warna merah tinggi antioksida ni, tanpa sebab besar pun.

Since dah jadi member Shaklee..of course teruja nak try semua produk yang ada. Lagilah bila dengar uplines cerita Vivix ni memang best. 

So adrenalin rush tu menderu deru untuk beli masa promosi. Tahun bila ntah.. KakLiz pun dah tak ingat.

Part yang memang betul betul terkesan ialah masa KakLiz kena operate lepas Dokter kata KakLiz diserang APENDIKS. Pregnant 20+ weeks dan kena pulak apendiks bengkak. Mujur sangat tak pecah.

Tq Dokter Jamal from DEMC sebab diagnos dengan tepat dan segalanya pantas berlaku

Masa ni memang terbukti marveles marveles bak kata Jarjit kawan si Upin Ipin tu..

Sakit apendiks tu.. hanya yang pernah rasa mampu ingat balik macam mana sengsaranya 

Lepas je ditolak naik semula ke ward after operation, 1st thing yang KakLiz cari ialah Vivix. 

Terus suap sesudu besar. Doa dan mintak kat Allah supaya cepat recovery dengan asbab Vivix ni.

Nasib baik juga Vivix ni liquid. Sebab Dokter hanya izinkan KakLiz minum air je. Tak boleh makan lagi.

Dengan senang hati minum Vivix.

Hari pertama discharge, syukur mampu dah uruskan dapur dan masak. 

Dalam masa 3-4 hari memang dah rasa sihat macam sediakala. 

Luka incision pun elok tak berair apatah lagi bernanah. 

Tested and Proven keatas diri sendiri benefit si rasveratrol dan segala bahan dalam Vivix ni bantu pulihkan sel dan bagi tenaga pada badan KakLiz. Syukurlah.

(gambar adalah solid food meal pertama yg dimakan lepas operation. Sebelum tu hanya Vivix dan ESP saja).


Vivix membantu memperbaiki se- sel yang telah rosak kepada sel-sel baru yang lebih sihat. Selain itu ia membantu memberi tenaga segera kepada pengamalnya, kerana kebiasannya sebelum pembedahan seseorang itu wajib berpuasa.

ESP ialah sumber protein yang sangat disyorkan minum selepas pembedahan bagi membaik pulih luka dengan cepat.

Gabungan dua produk ini memang terbaik untuk selepas pembedahan.

Berita baik pada anda semua, sekarang ini ada promosi Vivix iaitu:-


Beli 6 PERCUMA 1 (RM2,280), anda dapat:
 FREE membership rm65
 FREE postage rm10
 FREE sebotol Vivix bernilai rm475
 Cashback bonus rm250.80
 Dapat beli 2 cooler beg dan sudu pada harga rm8 sahaja
Anda jimat RM455


Beli 2 (RM722), anda dapat:
 DISKAUN 5%
 FREE membership rm65
 FREE postage rm10
 Cashback bonus rm36.10
Anda jimat RM113

Wah, lihatlah sendiri berapa banyak jumlah wang yang anda telah jimat.

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 011 1090 4139 untuk saya bantu anda.


faedah mendaftar ahli shaklee


Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 011 1090 4139. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen