Jeragat Dan Tompok Hitam Di Wajah Pudar Dengan Youth

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sudah lama ciksue tak share testimoni Youth. Nah harini ciksue belanja 2 testimoni yang hampir mempunyai masalah yang sama iaitu jeragat dan tompok hitam.

Testimoni 1:

Kita belanja lagi testimoni sendiri 

Tak mau lah kan kata overclaim tapi korang leh nilai sendiri lah dengan gambar dibawah 

Tak puashati lagi boleh jumpa terus

Farah memang sangat2 puashati dengan youth effect sendiri sebab memang jauh beza kulit dulu dengan sekarang

Dulu nak cod malu tapi belasah jek cod ..
Nak selfie pun malu tapi belasah jugak selfie

Yang ada masalah kulit meh la cuba youth

Insyaallah korang akan puas hati

Sebab akak sendiri dah guna ..memang terbaik
Sangat berbaloi Rm yang dilaburkan


Testimoni 2:

Pergh, jauh nau beza kan?

Tahniah pada yang sudah cuba Youth, korang yang belum cuba jom Youth party!. Hubungi ciksue ok 011- 1090 4139.

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kecantikan anda. Segera hubungi Sue 011 1090 4139 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 011 1090 4139. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen