Cara Menghilangkan Eyebeg, Mata Sembap, Kedut Bawah Mata Dengan Eye Treatment

Hampir setiap wanita kebanyakannya ada masalah lingkaran gelap bawah mata (eyebeg), mata sembap, garis halus, kedutan di sekitar kawasan mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata. Eh lelaki pun tak terkecuali tau dari mempunyai masalah sebegini.

Memperkenalkan produk terbaru Youth iaitu Youth Restoring Eye Treatment yang baru sahaja dikeluarkan di pasaran Shaklee Malaysia pada 1 Oktober 2018 kelmarin.


Memperkenalkan YOUTH Restoring Eye Treatment, produk pelbagai fungsi yang memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan solusi yang jelas dilihat untuk mata letih, kering atau sembap.

Ianya bukan sekadar untuk mata! 

• Mengandungi Peptide Blend unik yang dibuktikan di dalam kajian klinikal dapat mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata atau crow’s feet dalam tempoh masa seawal 7 hari.
• Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam.
• Membantu menghilangkan kedutan mata dan menegangkan serta menghidrat. 
• Mempunyai cooling tip unik yang menyegarkan dan memberikan tenaga di kawasan mata dengan urutan lembut. Hebat bukan?

Keistimewaan Shaklee
 100% Vegan
 Tanpa paraben
 Diuji secara dermatologi

Keliru dengan pelbagai jenis krim mata di pasaran?

Krim ini memenuhi semua ciri di bawah.

 Mengurangkan penampilan garis halus, kedutan dan kedutan di sisi luar lipatan mata
 Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam mata
 Membantu menegangkan kulit di sekeliling mata
 Menegangkan dan menghidrat
 Melembapkan dan melindungi


Bahan-bahan yang terdapat di dalam Youth Restoring Eye Treatment beserta manfaatnya:


Bagaimana cara menggunakan Youth Restoring Eye Treatment ni?

Ikuti langkah ketiga dalam gambarajah di bawah. Ada 2 kaedah samada dengan cooling tip atau dengan jari dan cooling tip. 

Setiap pembelian Eye Treatment ini, anda akan mendapat sekali dengan leaflet bagi memudahkan anda melihat step by step cara penggunaan yang betul.


Harga ahli ialah RM195, harga retail RM243.75. Postage RM10. Nak harga yang lebih murah? Jom join ahli dengan ciksue :)

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kecantikan anda. Segera hubungi Sue 011 1090 4139 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 011 1090 4139. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

3 ulasan:

  1. el pun ado ni ha eye bag n lingkaran hitam bwh mata..buh foundation pun ttp ado haha

    BalasPadam
  2. Wahh menarik ni, nanti boleh lah try guna. Nani memang kalau tidur lambat, esoknya nampak lah eye bag tu.

    BalasPadam
  3. Bestnya produk ni. memang takde la mata panda dah lepas ni. Garis2 halus pon boleh hilang ni. Memang berbaloi beli ni. Usia dah meningkat,memang wajib laburkan sikit duit untuk kesihatan sekitar mata.

    BalasPadam