Shaklee ESP membantu menurunkan kadar kolesterol


Kelebihan ESP ialah ia menyokong kesihatan imunisasi badan, mengawal paras kolesterol, menyokong kesihatan jantung dan prostat dan juga mengawal paras gula dalam darah.

Tetapi persoalannya, bagaimana?
Ini kerana ESP rendah indeks glisemik iaitu 39 kurang daripada 55! Apa itu Indeks Glisemik (GI)?
INDEKS GLISEMIK menetapkan TAHAP KARBOHIDRAT berdasarkan KESANNYA terhadap PARAS GULA dalam darah. Karbohidrat yang cepat dicernakan mempunyai tahap gula dalam darah yang tinggi manakala, tahap glisemik indeks yang rendah melepaskan gula ke dalam sistem secara perlahan. Maka dengan ini dapat MENGEKALKAN TAHAP GULA DALAM DARAH yang rendah dan ini AMAT  dan PENTING BAGI MENGURANGKAN BERAT BADAN kesihatan dalam jangkamasa panjang.

Berikut ialah testimonial pengguna ESP yang telah berjaya menurunkan kadar kolesterol beliau dari 5.2 kepada 3.7 setelah mengambil ESP.Inilah sebabnya ESP dikatakan MULTITASKING!!

Sila klik sini untuk order ESP.

Sebarang pertanyaan atau masalah, sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285 (sue). Setiap pembelian dari saya akan mendapat konsultasi percuma serta jadual pengambilan vitamin yang betul. 


Sertai ahli Shaklee sekarang dan nikmati 15%-20% potongan harga bagi setiap produk Shaklee.

0 Pembaca Setia:

Catat Ulasan