Set Penyusuan Euphoria : Mana Satu Yang Sesuai Untuk Saya?


Selamat pagi semua. Bagi anda yang mungkin baru pertama kali singgah ke blog saya, anda pasti tertanya apa beza di antara :-
  1. Set B
  2. Set E
  3. Set 3M
  4. Eu-Four Pack
Sebelum tu biar saya jelaskan vitamin apakah yang terdapat di dalam set2 tersebut:-
  • Set B → Basic Set yang mengandungi Vita-Lea, B-Complex, Vitamin C & Alfalfa. 
  • Set E (Set B + OsteMatrix) → Medium Set yang mengandungi semua vitamin dalam set B plus sebotol OsteMatrix (CalciumMagnesium) 
  • Set 3M (Set E + ESP) → Optimum Set yang sangat popular dikalangan ibu-ibu menyusu. Lebih-lebih lagi, dengan adanya set Tripple M ini, ibu-ibu boleh amalkan TIPS EXCLUSIVE Euphoria yang super power itew!! Nak tau kenalah dapatkan Set tripple M dulu. Nanti saya akan share tips tersebut dengan anda! 
  •  Eu-Four Pack → Alternative Set untuk ibu-ibu atau baby yang alah kepada Alfalfa. 
Pilihan set penyusuan Shaklee (klik imej untuk pembesaran)
Secara ringkas saya jelaskan,

Set B ialah untuk ibu yang tiada masalah penyusuan. Ianya lebih untuk memperkayakan susuibu dengan zat dan nutrisi semata-mata.

Apa yang ada dalam set B?
Vitalea with iron formula, Vitamin B, Vitamin C dan Alfalfa. Memang khas untuk mereka yang tiada masalah penyusuan. Vitamin B lebih kepada keperluan pertumbuhan otak dan emosi, Vitamin C fokus on imun sistem, Vitalea demi pertumbuhan dan pembesaran secara lengkap dan menyeluruh manakala Alfalfa sebagai peransang demi membantu mempercepatkan penghasilan susuibu disamping membantu mengurangkan masalah eczema sekiranya si bayi mengalami masalah tersebut.

Set E lebih kepada ibu yang ada kekangan untuk lengkapkan keperluan kalsium dalam diet harian. Kalsium Shaklee lebih dikenali dengan nama Ostematrix adalah formula lengkap kalsium, magnesium dan vitamin D. Set E ialah set B ditambah dengan ostematrix.

Siapa yang perlu ambil set ini?
Ibu yang mengalami kemerunduman susu setiap kali PMS. Selain itu set ini membantu si ibu cergas, bertenaga walau kurang tidur. Ia juga diperlukan untuk tulang bayi serta pembentukan gigi si kecil. Walaubagaimanapun, set B + ESP juga sangat bagus diamalkan sekiranya si ibu punya masalah penghasilan susu yang lambat serta bayi mudah lapar.

Set 3M mengandungi Set B , ESP dan Ostematrix. Set penyusuan paling optimum.

Siapa yang perlu ambil set ini?
Set ini digalakkan kepada ibu yang ada masalah penyusuan, si ibu yang nak mula menyimpan stok, si ibu yang mahukan anaknya mudah lena waktu malam dan ibu yang sedang relaktasi atau induce lactation.

Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari... maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau lohong zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik sekali.

Set Eu-Four Pack mengandungi Vita-Lea, B-Complex, Vitamin C, Ostematrix & ESP. Set alternatif 3M.

Siapa yang perlu amik set ini?
Set ini merupakan alternatif kepada ibu-ibu atau bayi yang mengalami alahan kepada Alfalfa. Contoh naik ruam, cirit-birit dan lain-lain masalah selepas makan alfalfa.


Sila dapatkan khidmat konsultasi sebelum anda membeli mana-mana set di atas. Pastikan anda mendapat ilmu dan maklumat yang selengkapnya sebelum membeli.

Sila hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian dari saya sebagai Shaklee Independent Distributor anda.

Untuk order set B klik sini.

Untuk order set Menyusu Bajet klik sini.

Untuk order set Tripple M klik sini.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

0 Pembaca Setia:

Catat Ulasan