Jom Dapatkan 3C dengan Shaklee!

Assalamualaikum..

Apa faedah menjadi ahli Shaklee?
Shaklee menawarkan 3 C buat semua pengedar sah Shaklee yang layak iaitu:
1. Cash
2. Car [ bonus kereta]
3. Convention [ percutian]

Apa yang dimaksudkan dengan CASH? Shaklee menawarkan 2 jenis bonus tunai. Satu melalui jualan dan satu melalui kepimpinan.

Bonus tunai akan dibayar apabila pengedar mencapai minima syarat belian 150 uv @ point iaitu lebih kurang RM470 pembelian dalam satu-satu bulan. Bonus dibayar berdasarkan point belian. Banyak belian maka banyak bonus yang diperolehi.

Bonus kepimpinan dibayar sekiranya kita mempunyai sebuah organisasi dan telah melahirkan pemimpin yang efektif.

Namun adilnya Shaklee ialah, walaupun kita mempunyai organisasi yang besar namun sekiranya kita tidak membuat sebarang jualan, maka tiada sebarang bonus yang diberikan. Seorang downline boleh mendapat bonus lebih besar dari uplinenya sekiranya downline itu bekerja lebih keras dari uplinenya. Jadi, tiada istilah orang di atas akan sentiasa berada di atas kalau tidak berusaha ya.

Adakah Shaklee memberikan sebuah kereta untuk CAR BONUS?
Sebenarnya Car Bonus yang dimaksudkan ialah bayaran tunai untuk membayar duit bulanan kereta sekiranya kita membeli kereta. Namun sekiranya kita tidak membeli apa2 kereta maka duit itu boleh digunakan untuk kegunaan lain. Bagaimana nak dapat bonus kereta ini? Bonus ini boleh diperolehi apabila kita layak dan telah melengkapi syarat jualan yang ditetapkan. [ Sila refer upline anda untuk lebih lanjut].

Bagaimanakah yang dimaksudkan dengan PERCUTIAN PERCUMA?
Bagi mereka yang serius berbiz dan memastikan mereka layak mendapat pangkat minima Supervisor serta efektif setiap bulan, Shaklee akan memberikan point untuk percutian pula. Percutian ada untuk dalam negara dan luar negara.

Sebagai contoh percutian percuma yang ditawarkan untuk tahun 2012 ialah Pulau Langkawi (dalam negara), manakala untuk luar negara pula ialah Umrah / London Paris. Penginapan, pengangkutan dan makan disediakan dengan baik sekali. [ Sila refer upline untuk mengetahui lebih lanjut]


Mahu menyertai kami ?
Kami memberikan panduan serta tunjuk ajar secara online dan offline. Kami menekankan konsep sejahtera dan harmoni. Usaha adalah sebahagian yang dituntut apabila kita mahu mengubah nasib diri dan keluarga. Anda boleh baca info lanjut mengenai keahlian Shaklee di sini!

Boleh emailkan kepada saya sekiranya anda ingin menyertai kami.
salsabila_85@yahoo.com atau sms 013-4774 285

0 Pembaca Setia:

Catat Ulasan