Testimoni MealShakes: Imun Sistem Kuat, Selera Anak Bertambah!!

Salam Mommies. Bagi ibu-ibu yang mempunyai anak yang kurang selera makan, kurang berat serta sistem imun yang lemah anda boleh cuba Mealshakes dan immune booster Nutriferon


Diperkaya dengan khasiat berikut:
  • Nutrisi Lengkap- Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
  • Membekal Nutrisi kepada Sel Tubuh- Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.
  • Membantu Tumbesaran- Mengandungi asid folik, boitin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.
  • Antioksida- Mengandungi vitamin A,C,E, zink, selenium yang merupakan agen antioksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
  • Mengembalikan Seri Wajah- Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.
  • Detoksifikasi- Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
  • Kelazatan Rasanya- Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.

Jom tengok testimoni mommies di luar sana yang telah menggunakan produk ini untuk anak yang kurang selera makan dan sistem imun yang lemah:  (Klik imej untuk lebih jelas)Mommies yang ada anak kurang selera makan dan sistem imun yang lemah tak perlu gusar lagi !!!!

0 Pembaca Setia:

Catat Ulasan