Testimoni Berjaya Hamil dengan Set Kesuburan Shaklee


Lumrah bagi setiap pasangan yang baru berkahwin mahupun yang telah lama berkahwin ingin punya zuriat sendiri. Setelah setahun berkahwin namun cahayamata yang ditunggu2 masih belum kunjung tiba. Sebagai salah satu usaha, anda boleh mencuba set kesuburan Shaklee ini. Alhamdulillah, rata-rata customer yang mengambil set kesuburan Shaklee semuanya berjaya hamil dengan izin Allah.
set kesuburan shaklee
Apakah vitamin yang terdapat dalam set kesuburan Shaklee?

1. Energizing Soy Protein (ESP) 
Ia adalah protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel. Protein ialah makanan asas kepada sel. Sel yang sihat akan memudahkan proses yang berkaitan persenyawaan, perlekatan telur dan lain-lain. ESP merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. 

2. Vitamin E & Selenium 
Terkenal sebagai "vitamin seks". Selain menghaluskan kulit, anti penuaan, melancarkan peredaran pembuluh darah, mencegah pembentukan darah beku, pembentukan sel2 baru (termasuk RNA & DNA) dan lain-lain, ianya juga amat terkenal mempunyai khasiat untuk meningkatkan kelelakian & menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita. Sebanyak 50% Selenium di dalam badan lelaki berada di dalam testikel & duktus seminal. Selain itu, lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani. Maka, suplemen Selenium yang cukup sangat membantu hubungan seksual bagi lelaki. 

3. GLA Complex 
Diamalkan oleh wanita, terutama yang menghadapi masalah haid tidak teratur. Gamma Linolenic Acid (GLA) bantu wanita hasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti, yang juga dikenali sebagai "Mukus serviks putih telur (egg white cervical mucus)". Cecair serviks jenis ini sangat subur, nipis, berair, cerah & likat, dan sangat2 membantu sperma berenang terus ke uterus, ke Tiub Fallopio, dan ke telur (ovum). Tambahan, cecair serviks yang sangat subur ini juga akan bantu sperma hidup lebih lama iaitu sehingga 5 hari di dalam Tiub Fallopio, yang mana akan membantu proses persenyawaan walaupun anda tidak melakukan hubungan seksual semasa si isteri sedang subur (waktu ovulasi).

4. Zinc Complex
Bagi kaum lelaki, zink merupakan zat yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone, bantu kekalkan jumlah air mani, bantu kekalkan paras testosterone yang bersesuaian, serta memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. Selain itu, zink berperanan dalam proses pembentukan genetik, iaitu pada DNA (Deoxyribose nucleid Acid). Secara keseluruhannya, Zink membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi dan menghasilkan sperma yang sihat. Kekurangan Zink bagi lelaki akan mengakibatkan pelbagai masalah seksual termasuk sperma yang abnormal, dan penyakit prostat.

Zink digunakan untuk kesuburan bagi wanita kerana zink akan melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina.

Testimoni customer yang berjaya hamil dengan set kesuburan Shaklee: (Klik imej untuk lebih jelas)
set kesuburan shaklee

set kesuburan shaklee

set kesuburan shaklee

set kesuburan shaklee

set kesuburan shaklee

set kesuburan shaklee

set kesuburan shaklee

set kesuburan shaklee

Jika anda, saudara mara atau rakan-rakan anda menghadapi masalah kesuburan ini, saya amatlah berharap agar ilmu ini dapat di manfaat dan di kongsikan bersama-sama. 

Kita hanya mampu merancang dan berusaha, yang selebihnya Allah yang menentukan segalanya. Kita sebagai hambanya harus berusaha, berdoa dan bertawakkal, kerana dia Maha Mendengar lagi Maha Pemberi.

Semoga perkongsian ini memberi manfaat pada anda yang sedang berikhtiar untuk mendapatkan cahaya mata. Dan jika ada yang berminat untuk dapatkan vitamin-vitamin tersebut dengan saya, boleh hubungi saya di salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Insha allah kita hanya berusaha, selebihnya Allah yang menentukan. Dia suka pada hambanya yang Berusaha & Tidak Berputus Asa.

0 Pembaca Setia:

Catat Ulasan