Vitamin C Shaklee Kini Kembali

Alhamdulillah, hampir setahun menanti kehadiran Vitamin C, kini ianya kembali dijual dalam pasaran Malaysia. Meskipun Shaklee kini telah melancarkan sistem online order, ramai pengedar sanggup berpusu-pusu dan beratur menunggu giliran berjam-jam demi VITAMIN C yang sangat popular ni....termasuklah saya sendiri. Penantian hampir 8 jam di HQ branch berbaloi-baloi apabila dapat restock Vitamin C buat customer kesayangan saya yang sekian lama menanti.

Untuk anda yang pentingkan kecantikan KULIT, kesihatan optimum..Sustained Release Vita C untuk anda!!! Dah cuba baru tau…(^◡^ )

vit c plus

vit c shaklee


Sustained Release Vita-C 500 mg


Sumber Vitamin C Semulajadi yang Disalurkan Jam demi Jam

Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian. Vita C dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh. Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.*

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit


Jangan tunggu lama-lama. Nanti takut stok kembali SOLD OUT... Siapa berminat boleh hubungi sue melalui email: salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285.

0 Pembaca Setia:

Catat Ulasan