Daftar Ahli / Pengedar Shaklee: Makan Sendiri Pun Boleh Dapat Duit!


Alhamdulillah, Shaklee telah maju setapak lagi apabila telah menggunakan sistem atas talian bermula pada 2 Oktober 2013. Kini segalanya mudah, hanya perlu klik klik sahaja. Setiap hari, semakin ramai pengamal vitamin Shaklee mendaftar sebagai ahli.

shaklee sistem atas talian

Oleh itu, pada anda yang masih belum mendaftar sebagai ahli, rebutlah peluang keemasan ini dengan mendaftar ahli Shaklee dengan saya supaya anda juga boleh turut sama menggunakan sistem atas talian yang sangat mudah ini. Walaupun anda mendaftar ahli bukan tujuan untuk business, hanya untuk makan-makan sahaja, anda juga bakal mendapat faedahnya tau. ;)

sistem online shaklee
www.shaklee2u.com.my
Apakah Kelebihan Mendaftar Sebagai Pengedar Sah Shaklee?

1) Cash bonus
Apabila point (UV) anda telah mencukupi 150 sebulan, anda bakal mendapat bonus tunai setiap 15hb. dari Shaklee. Tak susah untuk mengumpul 150 point kerana Shaklee menawarkan produk kecantikan, produk untuk kebersihan rumah selain produk kesihatan diri. Anda boleh berkongsi ID anda dengan saudara mara, jiran tetangga dan juga kawan-kawan sekerja. Mudah bukan?

2) Car bonus
Car bonus adalah dalam bentuk wang tunai. Wang tersebut boleh digunakan untuk membayar duit kereta atau terserah kepada anda untuk gunakan wang tersebut utk hal-hal yang lain.

3) Convention
Percutian dalam atau luar negara serta umrah yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Apabila anda telah layak dan memenuhi ciri-ciri yang telah ditetapkan oleh Shaklee, anda bakal  mengikuti percutian dan juga mengikuti rombongan umrah yang ditaja khas dan istimewa dari Shaklee.

“Saya berminat nak jadi Pengedar Shaklee, Tapi Saya Tak Pandai Bisnes?”

Anda tak perlu risau! Saya akan guide dan coach anda bagaimana untuk menjalankan bisnes Shaklee secara online dari rumah, sama seperti saya.

Ini jaminan saya, anda tak perlu:
  • Keluar duit beli stok semata-mata nak cukupkan point
  • Susah payah cari downline ke sana ke mari (Untuk Shaklee, orang akan cari anda!)
  • Keluar meeting, diskusi atau presentation setiap hari, setiap waktu sehingga larut malam
Tak rugi jika anda join menjadi ahli Shaklee sekarang. Dengan kemudahan sistem online Shaklee ini, kini lebih mudah untuk anda berurusan dengan Shaklee. Sekiranya anda berminat menjadi ahli Shaklee, boleh hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285.

Saya akan membantu merealisasikan impian anda. Jalannya sudah ada, cuma pilihan di tangan anda samada MAHU atau TIDAK.

0 Pembaca Setia:

Catat Ulasan