Antioksidan Terbaik Yang Melindungi Dan Memperbaiki DNA

Vivix ialah minuman campuran botani yang bukan sahaja mengandungi resveratrol, malah kaya dengan 15 polifenol yang bertindak sebagai antioksidan dan antipenuaan sel.

Vivix 13 kali ganda lebih berkuasa dari resveratrol sahaja.

Pengamal vivix  mempunyai 40% risiko lebih rendah pemendekan telomeres
Vivix diperbuat daripada 4 jenis tumbuh-tumbuhan iaitu:

1) Muscadine grape
-antiviral, antioksidan, antipenuaan, antikanser, kesihatan jantung, menurunkan paras gula.

2) Polygonum cuspidatum
- antistress, antikanser, menurunkan tekanan darah, menurunkan paras kolesterol, memperlahankan proses penuaan, meningkatkan tenaga.

3) Purple carrot
- detox hati, antikanser, antioksidan, anti inflamasi fan memelihara kesihatan jantung

4) European elderberry
- antibakteria, antiviral, anti inflamasi, kesihatan sendi dan memperbaiki penglihatan.


Telomeres ialah seakan 'cap' yang melindungi sel dan DNA daripada kerosakan. Penuaan dan serangan radikal bebas akan menyebabkan telomeres ini menjadi semakin pendek dan kemudiannya terus rosak dan sel akan mati.


Apabila sel telah mati dan tidak ada sel baru yang terbina, kita akan mendapat penyakit terutamanya yang berkaitan dengan penuaan dan serangan radikal bebas seperti serangan jantung, tekanan darah tinggi, kencing manis, kanser dan banyak lagi penyakit kronik yang lain.

Vivix berfungsi utk memastikan 'cap' dan telomeres ini sentiasa panjang dan sel DNA terlindung daripada kerosakan atau serangan radikal bebas.


Menurut landmarkstudy Shaklee, telomeres pengguna Shaklee 11% lebih panjang berbanding mereka yang bukan pengguna Shaklee.

Vivix ambil masa bertahun-tahun untuk mencipta produknya
Amacam, rasa dah tak sabar-sabar nak try vivix tak?

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

0 Pembaca Setia:

Catat Ulasan