Penyakit Kronik Mak Cik Makin Pulih Dan Dapat Ke Surau Semula

Tekanan darah tinggi dan diabetes adalah di antara penyakit yang umumnya dialami oleh masyarakat Malaysia. Seawal usia kanak-kanak pun, ada yang sudah terkena penyakit kencing manis. Kesian kan.

tekanan darah tinggi

Benarlah pepatah yang menyatakan, penyakit itu tidak mengenal usia. Sesiapa sahaja boleh jatuh sakit. Apa yang boleh kita buat sebagai langkah berjaga-jaga ialah dengan menjaga pemakanan harian kita, disamping mengamalkan gaya hidup yang sihat seperti bersenam setiap hari, minimumkan stress, bersosial dengan golongan yang positif dan sebagainya.

Cik sue kongsikan satu testimoni seorang mak cik yang berusia 50-an. Dulu nak jalan kaki pergi surau tak larat, sekarang dah boleh ke surau. Seronokkan dapat bantu seseorang meningkatkan kesihatan kepada yang lebih baik.


Mak cik 50-an  yang ambil Vivix untuk masalah diabetes, tekanan darah tinggi, penapis buah pinggang bocor dan masalah katarak. Banyak sangat kesan positif.

Dulu nak jalan kaki pergi surau tak larat, sekarang dah boleh ke surau. 

Mata dah semakin baik, urine dah semakin clear.

Dah beli 2 botol Vivix siap-siap dah ni.

Vivix ialah minuman campuran botani yang bukan sahaja mengandungi resveratrol, malah kaya dengan 15 polifenol yang bertindak sebagai antioksidan dan antipenuaan sel.


Vivix dapat (1) mempertahankan sel (2) memberi tenaga kepada sel (3) memperbaiki sel dan (4) meningkatkan prestasi sel.Tanya diri kita berapakah harga nilai KESIHATAN kerana kesihatan itu MAHAL. Jika anda atau ibu bapa, saudara mara, rakan-rakan anda mengidap penyakit kronik, cubalah ikhtiar dengan Vivix. Harga bukan ukuran kerana nilai SIHAT itu lebih MAHAL.

Disclaimer: Vivix adalah vitamin, bukan ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulih penyakit kritikal.


Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

4 ulasan: