Kulit Gebu Berseri Dan Awet Muda Dengan CoQ10 (Coenzyme Q10)

Semua orang ingin kelihatan cantik. Selain menggunakan bahan kosmetik, nutrisi dari pengambilan suplemen dapat membantu mengembalikan kecantikan anda dari dalam dan mampu menyerlahkan lagi kecantikan anda.

Jangan bimbang, kulit yang cantik boleh menjadi milik anda dengan nutrien yang tepat seperti Coenzyme Q10 (CoQ10).

tips bebas jerawat

Jumlah antioksida ini adalah tinggi di dalam epidermis dan ia berfungsi untuk melindungi kulit anda daripada pelbagai faktor penuaan seperti sinaran UV, bahan pencemar, toksin dan banyak lagi. 

Walaupun badan kita menghasilkan CoQ10 secara semulajadi, penghasilannya berkurangan sekitar umur 20an dan pengambilan suplemen CoQ10 sangat digalakkan.

Manfaat menakjubkan Coq10 kepada kulit
Biarlah CoQ10 menjadi rahsia kecantikan terbaik anda supaya anda dapat terus menyerlah dan tampil berseri!

1) Perlindungan optimum untuk kulit berseri
CoQ10 antioksida yang kuat, melindungi kulit anda daripada mengalami penuaan pramatang yang disebabkan oleh pendedahan matahari yang berlebihan dan tindak balas keradangan. 

Ia juga meningkatkan perlindungan antioksida kulit dengan meneutralkan radikal bebas yang disebabkan oleh sinaran UV dan bahan pencemar yang boleh merosakkan kolagen dan elastin anda, yang membawa kepada penuaan pramatang.

2) Kulit kelihatan lebih muda
Kehilangan kolagen dan elastin menjadikan kulit anda tidak tegang dan berkedut. Alami pengurangan garis halus dan kedut, serta dapatkan kulit lebih licin dan lebih anjal dengan CoQ10 kerana ia membantu mengurangkan penguraian kolagen di dalam kulit.

3) Meremaja dan meningkatkan tenaga
Meremajakan kulit yang sedang mengalami penuaan dengan meningkatkan tahap CoQ10 tubuh. Ia memelihara kulit anda dengan menggalakkan baikpulih sel, meningkatkan pengeluaran sel yang sihat, mengeluarkan toksin dan menghidupkan semula sel-sel baru dengan lebih efektif.

Cik sue turut consume CoQ10 ni tau. Tujuannya adalah untuk tambah tenaga. Maklum lah status bekerja dari rumah (WAHM) ni sangat memerlukan tenaga tambahan untuk menguruskan rumahtangga, bisnes dan keluarga.

Tak sabarnya nak merasai kulit lebih awet muda giteww. Kita tunggu kesannya selepas sebulan dua nanti ye.

Korang pun, jom la sekali rasa shaklee effect COQ10 ni. Sihat dan cantik bersama-sama. Nak ke nak :)

CoQ10

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 011 1090 4139 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 011 1090 4139. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

1 ulasan: