Testimoni Jatuh Cinta Dengan Youth Skincare

Sebelum kita membeli sesuatu skincare, lagi-lagi bila tengok harga dia boleh tahan juga, pernah tak terdetik dalam hati nak beli ke tak ni, takut lah. Takut nanti kulit jadi makin teruk. Haaa...pernah tak bermonolog dengan diri sendiri?

Harini ciksue kongsikan satu testimoni customer ni yang mengalami perasaan bercampur baur sebelum membeli Youth. Di mana akhirnya beliau merasa sangat gembira kerana melabur membeli Youth


Feedback beliau selepas 2 hari pakai, tiada gatal-gatal atau pedih-pedih kulit, tiada naik merah merah muka seperti produk terdahulu yang beliau pakai. First time ever jatuh cinta dengan full set skincare Youth setelah 36 tahun menghuni bumi Allah.

parut jerawat

Sekali lagi jadi mangsa salah guna produk. Jerawat naik tak berhenti. Week 0-2, jerawat naik lagi. Week 3-4, jerawat sudah berhenti naik, parut jerawat sedia ada makin pudar. Kulit makin cerah dan tona kulit makin sekata.

jeragat

Selepas 2 bulan, jerawat kecut dan parut jerawat semakin pudar. Kulit semakin lembut.

Jom dapatkan set Youth Shaklee dan konsultasi tiptop dengan ciksue. Stok Youth dijangka akan sampai hujung minggu ni. Bulan lepas 500 set Youth habis licin dalam masa seminggu. Jangan terlepas dapatkannya segera tau stok terbaru ni nanti.


Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kecantikan dan kesihatan anda. Segera hubungi Sue 011 1090 4139 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 011 1090 4139. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

2 ulasan: