Cara Atasi Sakit Lutut Dan Sendi Tanpa Perlu Pembedahan Yang Mahal

Semakin berusia, tulang kita menjadi semakin haus. Bila berjalan sedikit berkeriat-keriut bunyi dan rasa sakit mula terasa. Sakit sendi dan lutut bukan sahaja dialami warga tua, malah golongan muda dan juga atlet sukan.

sakit lutut dan sendi

Untuk menguatkan tulang, kita disarankan untuk minum susu. Namun bukan semua orang suka minum susu. Pengambilan susu seharian yang tidak mencukupi juga akan mengurangkan kekuatan tulang.

Dengan penawar sakit lutut Shaklee ini, kini masalah sakit lutut dan sendi hilang. Bonus lain yang anda dapat ialah tiada lagi masalah sembelit, sakit pinggang, slip disc, cramp kaki, lawas ke tandas, terasa segar bangun pagi.

WOW!! begitu banyak bonus yang anda dapat dari sebotol Ostematrix (pil kalsium) ini. 1 botol mengandungi 120 biji dan mampu bertahan untuk sebulan makan.

Jom berkenalan dengan Ostematrix Shaklee ini.

Komprehensif, Terbukti Secara Klinikal dan Mudah Ditelan

Lindungi tulang anda dengan Ostematrix. Anda memerlukan bukan sekadar kalsium untuk membina tulang yang kuat. Ostematrix juga menyediakan satu matriks unik nutrien kritikal termasuk kalsium, vitamin D, magnesium dan banyak lagi untuk membina dan mengekalkan tulang yang kuat.

pil kalsium shaklee
  • Membina tulang dan gigi yang kuat
  • Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal
  • Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf
  • Membantu mengurangkan simptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah meradang dan kemurungan.
Ostematrix membekalkan:
  • 1000mg (100% pengambilan harian) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semualajadi
  • 400mg (100% pengambilan harian) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya
  • 400IU (100% pengambilan harian vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium
  • Kaplet bersalut yang mudah ditelan
Di bawah adalah testimoni oleh  para pelanggan saya yang telah pun menggunakan produk Shaklee ini.

Testimoni 1: Lutut dah tak berbunyi


Testimoni 2: Pergelangan tangan boleh digerakkan semula


Testimoni 3: Slip Disc dan gastrik hilang


Testimoni 4: Sakit kepala dan sembelit hilang


Testimoni 5: Tiada cramp ibu mengandung, mudah lawas, fresh bila bangun tidur


Testimoni 6: Kaki tak cramp, tiada lagi sakit tulang belakang


Testimoni 7: Lenguh bahu dan kaki hilang walaupun gendong anak dalam masa yang lama


Testimoni 8: Mudah bangun pagi dan lawas ke toilet


Mengapa ragu-ragu lagi? Jangan biarkan kekesalan menyelubungi anda pada masa akan datang. Jika anda membeli produk ini sekarang, bermakna anda telah membuat pilihan yang sangat bijak. Alah membeli, menang memakai.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Subang Air pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja. 

Jangan lupa kongsikan artikel ini dengan klik butang Google+ atau Facebook kepada rakan-rakan anda. Siapa tahu, penulisan ini mampu membantu mereka yang memerlukan. Terima Kasih :)

10 ulasan:

  1. bagus bila ada produk macam ni ^^

    BalasPadam
  2. hihi nanti CT kasi testimonial pulak k..

    BalasPadam
  3. bgus produk ni akk...akk, kalau sakit macam lenguh2 bawah lutut boleh guna ker? kite selalu kalau byak berjalan, malam2 nk tidur, sakit sangat bawah lutut, dekat pelipat.... macam nk jugak cari supplement...kot ade... :D

    BalasPadam
  4. nice sharing. erm ibu mengandung pun boleh makan yer. bagus ni :)

    BLOG OH! BLOG

    BalasPadam
  5. sejak beranak no. 4 ni dah start sakit2 lutut..adoiyai nk mnm susu malas..
    kena lah kut beli ostematrix ni hehe

    BalasPadam
  6. bagus sangat..wana x disiplin minum susu ni..selalu akan rasa sakit sendi bila seharian driving..penat tekan clug..maklumlah keta manual..huhu

    BalasPadam
  7. tq for sharing..
    khasiat n kbaikan y xperlu diragui lagi

    BalasPadam
  8. saya pun makan ostematrix ni. Memang segar selepas bangun tidur. Hilang segala lenguh-lenguh dibadan

    BalasPadam