Rahsia Kasut Sekolah dan Baju Sekolah Putih Melepak Tanpa Perlu Kuat Menyental

Teringat sewaktu zaman sekolah rendah dahulu, malasnya nak basuh kasut sekolah. Kalo dulu Sue basuh kasut guna sabun buku cap kapak, sental dengan berus kain. Sekali basuh 2 pasang kasut, berpeluh-peluh badan. (bersenam tangan dalam bilik air) hehehe..

Itu cerita dulu sebelum kenal dengan Shaklee. Sekarang ni mak ayah dah tak perlu risau nak basuh kasut dan baju sekolah anak dengan bantuan Basic H Shaklee.

sabun basuh baju sekolah

Tanpa toksik, cara membersih semulajadi.

  • Amat menjimatkan, benar-benar berkesan membersihkan dan menanggalkan minyak gris degil dengan hanya daripada sebotol pencuci pekat Basic H Organik dengan kepekatan yang hebat.
  • Berkepekatan tinggi -473ml (16aun) menjana 182 liter (48 gelen) pencuci berkuasa hebat
  • Untuk 1001 kegunaan pembersihan dan cucian - membuang kotoran, minyak gris dan kotoran dari mana-mana permukaan yang boleh dibasuh, luar dan dalam, dinding-dinding, tingkap-tingkap, dan cermin-cermin, lantai, peralatan dapur, dapur masak, mana-mana bahagian tertutup dan perabot.
  • Kesan calar balar yang mengandungi minyak gris degil meninggalkan kesan comot yang digunakan bagi membersihkan laluan minyak, tempat pembakar gril, ketuhar dan lain-lain lagi.
  • Tanpa perlu dibilas, tiada kesan comot dan tiada kesan calar.
Di bawah adalah testimoni oleh  para pelanggan saya yang telah pun menggunakan produk Shaklee ini.

Testimoni 1: 3 titis je cuci kasut sekolah


Testimoni 2: Sebelum dan selepas kasut sekolah dicuci


Testimoni 3: Hanya perlu sekejap rendaman sebelum dicuci


Testimoni 4: Cara basuh kasut sekolah dengan basic h


Testimoni 5: Basuh kolar baju sekolah anak


Testimoni 6: Basuh baju anak yang terkena kari atau sambal


Testimoni 7: Basuh kasut, kopiah dan contengan dinding


Usah ragu-ragu dengan produk yang terbukti berkesan ini. Jika anda membeli produk ini sekarang, bermakna anda telah membuat pilihan yang sangat bijak. Peluang bijak ini tidak harus dilepaskan.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Subang Air pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja. 

Jangan lupa kongsikan artikel ini dengan klik butang Google+ atau Facebook kepada rakan-rakan anda. Siapa tahu, penulisan ini mampu membantu mereka yang memerlukan. Terima Kasih :)

11 ulasan:

  1. salams su,

    akak pon suka pakai selalu cuci hob dan hood, senang nak sental:)
    memang dialu2kan sapa yg nak beli, berbaloi2...:)

    BalasPadam
  2. wahh bersih kasut semua, bagus a sabun ni. tapi testimoni no 1 tu tak aci la, kasut jenis tu memang senang cuci :p

    BLOG OH! BLOG

    BalasPadam
  3. wah, bagusnya..x perlu sental sangat..kasut dah putih kan sue..

    BalasPadam
  4. mujurlah sekolah fasya mmg kna pkai kasut hitam.. jd, xde la pening kpala ..sbb mmg xkan nmpk kotor

    BalasPadam
  5. wow menarik tu Su..
    Hpw much yer?

    BalasPadam
  6. napeeeeeeeeeee dulu time sekolah tak wujud lagi mende ni hahaha..
    tapi pakai kasut itam =P hehehe..

    BalasPadam
  7. Kak fuza harganya rm56 termasuk postage. :)

    BalasPadam
  8. nak jugak Sue.
    Macamana nak order ni?

    BalasPadam